Camila Cabello: Αλλάζει σελίδα μετά τον νέο χωρισμό από τον Shawn Mendes
Camila Cabello
Credit: Camila Cabello/ Instagram

Η Camila Cabello είναι ελεύθερη και έτοιμη για νέες ερωτικές περιπέτειες.

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως βγαίνει ξανά ραντεβού μήνες αφότου εκείνη και ο πρώην σύντροφός της Shawn Mendes πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για μια ρομαντική συμφιλίωση που φαίνεται να έχει πάρει τέλος, σύμφωνα με το PEOPLE.

Η Cabello και ο Mendes τράβηξαν για πρώτη φορά χωριστούς δρόμους τον Νοέμβριο του 2021 έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Αλλά τον Απρίλιο, εθεάθησαν να φιλιούνται στο Coachella και μια πηγή δήλωσε τότε στο PEOPLE ότι “πάντα φαινόταν να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση” και ήταν “φιλικοί για μήνες.”

Αν και το ζευγάρι εθεάθη πολλές φορές μαζί στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά, στις αρχές Ιουνίου πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει για άλλη μια φορά.

Στη συνέχεια, στις 9 Ιουνίου, ο Mendes κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το “What the Hell Are We Dying For?”, το οποίο περιείχε στίχους που πολλοί θαυμαστές πίστευαν ότι έμοιαζαν να υπονοούν χωρισμό. Ο τραγουδιστής μίλησε για την έμπνευση του τραγουδιού στον Zane Lowe στο Apple Music 1 και εξήγησε ότι έγραψε το κομμάτι ενώ πάλευε με συναισθήματα για την ερωτική του ζωή, μεταξύ άλλων.

Ο Mendes συνέχισε, εξηγώντας ότι εξακολουθεί να αισθάνεται σαν να βρίσκεται “σε ένα πολύ μπερδεμένο μέρος” στη ζωή του και το τραγούδι ήταν ο τρόπος του να εκφράσει αυτές τις σκέψεις.

Από την πλευρά της, η Cabello φάνηκε να υπαινίσσεται τη σύντομη επανασύνδεσή τους σε ένα απόσπασμα τραγουδιού που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο, λίγο μετά το Coachella.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα