Eva Longoria: Eκθαμβωτική με τη στιλιστική επιλογή της
Photo by Steve Granitz/FilmMagic

Η Eva Longoria ξεχώρισε με την εμφάνισή της σε προβολή του Flamin’ Hot που πραγματοποιήθηκε στο Hollywood Post 43 το βράδυ της Παρασκευής.

Η ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης εντυπωσίασε με μια μαύρη τουαλέτα Roberto Cavalli που επέλεξε η στιλίστριά της Maeve Reilly. To υπέροχο φόρεμα είναι από τη συλλογή Φθινόπωρο 2023, με μια σειρά από χάντρες σε μορφή αστεριών και αρκετές λεπτομέρειες από δαντέλα.

H ημιδιαφανής εμφάνιση αγκάλιαζε το καλογυμνασμένο της κορμί και άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες συμπλήρωναν την εμφάνισή της.

Tα κοσμήματα της Chopard και το φανταχτερό δαχτυλίδι σε σχήμα φωτιάς στο δεξί της χέρι τράβηξε την προσοχή όλων. Φυσικά η επιλογή του έγινε για γίνει η σύνδεση με τον τίτλο της ταινίας.

Photo by Steve Granitz/FilmMagic

Το Flamin’ Hot είναι η τελευταία ταινία της Longoria και αφηγείται την εμπνευσμένη ιστορία του Richard Montañez (Jesse Garcia), ο οποίος ήταν θυρωρός Frito-Lay. Αναστάτωσε τη βιομηχανία τροφίμων διοχετεύοντας τη μεξικανο-αμερικανική κληρονομιά του για να μετατρέψει το Flamin’ Hot Cheetos από σνακ σε εμβληματικό φαινόμενο της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας.

Η Longoria έβαψε τα νύχια της στο κόκκινο pop up χρώμα- ενώ και δύο από αυτά  είχαν και φλόγες ζωγραφισμένες πάνω τους – για τη μεγάλη βραδιά της ταινίας της.

Τα κατάμαυρα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα σε μια κυματιστή αλογοουρά και επέλεξε “σβησμένο” μπορντό χρώμα για τα χείλη της και μια σέξι smokey σκιά ματιών.

Στο Flamin’ Hot πρωταγωνιστούν ο Jesse Garcia ως Richard, η Annie Gonzalez ως σύζυγός του, η Judy και ο Emilio Rivera ως ο πατέρας του Richard, Nacho.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα