Jennifer Lopez-Ben Affleck: Νέο έντονο επεισόδιο δημοσίως – Βίντεο με τον καβγά τους στο αυτοκίνητο
Oι Ben Affleck και Jennifer Lopez παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας "The Mother" στο Westwood Village στις 10 Μαΐου 2023 στο Los Angeles. Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for Netflix

Άλλη μια έντονη στιγμή εθεάθησαν να έχουν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez, κάτι που πυκνώνει τις φήμες ότι ο ηθοποιός είναι δυστυχισμένος στον γάμο του.

Ήταν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα όταν λεπτά πριν ποζάρουν για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Lopez, οι δύο σταρ φάνηκε να έχουν μια έντονη διαφωνία.

Λίγο αργότερα βέβαια πόζαραν όλο χαμόγελα και έρωτα για τους φωτογράφους, ενώ στο πάρτι μετά την πρεμιέρα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αντάλλασσαν γλυκά φιλιά και αγκαλιές.

Η στιγμή έντασης, ωστόσο, επανέφερε μνήμες από τα Grammys όπου o Affleck έμοιαζε δυστυχισμένος και η JLo του έκανε παρατήρηση. Οι δυο τους διασκέδασαν τις εντυπώσεις λέγοντας ότι αυτό είναι το “χαρούμενο πρόσωπο” του σταρ και πως όλα είναι τέλεια στον γάμο τους.

Επίσης, μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησε βίντεο όπου δείχνει τον Affleck να χτυπά την πόρτα του αυτοκινήτου σχεδόν στο πρόσωπο της συζύγου του, που μόλις έχει καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Ο ίδιος μοιάζει εκνευρισμένος και νευρικός.

Και ενώ τα σύννεφα είναι πυκνά πάνω τους και φαίνεται πως δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση τους, έρχεται ένα νέο βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να έχει μία πολύ έντονη διαφωνία, ενώ είναι σταματημένο στο φανάρι.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ένας Ευρωπαίος τουρίστας και τις οποίες εξασφάλισε αποκλειστικά το DailyMail.com δείχνουν τον εμφανώς θυμωμένο Ben, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, να μιλάει στην Jennifer, κουνώντας έντονα τα χέρια. Της μιλά νευριασμένος και σε έντονο ύφος και εκείνη τον κοιτά θυμωμένη και λυπημένη σφίγγοντας τα χείλη.

Το ζευγάρι φαινόταν τόσο απορροφημένο στη συζήτηση, που δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται κανέναν που θα μπορούσε να παρακολουθεί ή να κρυφακούει κοντά του.

Ο τουρίστας, ο οποίος έγινε μάρτυρας της έντονης στιγμής, αφού σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητό τους, δήλωσε στο DailyMail.com ότι φαινόταν “αρκετά σαφές” από τη γλώσσα του σώματός του ότι ο Ben “ήταν απογοητευμένος ή εκνευρισμένος”, ενώ η Jennifer φαινόταν “δειλή.”

“Υπήρχαν πολλές χειρονομίες, ο Ben κούναγε τα χέρια του πάνω-κάτω και φαινόταν έντονη η στιγμή μεταξύτους”, είπε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα