Radley of London: Το βρετανικό brand κυκλοφόρησε συλλογή για να τιμήσει τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

To βρετανικό brand Radley οf London κυκλοφόρησε μια συλλογή από τσάντες και πορτοφόλια για να τιμήσει την στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας.

Λίγα λόγια για το brand

Η ιστορία τους ξεκίνησε στη διάσημη αγορά Camden Lock Market του Λονδίνου το 1998, με τον μασκότ σκύλο τους Scottie να υπερηφανεύεται για κάθε σχέδιο από την πρώτη μέρα. Και ο Scottie δεν είναι το μόνο γνώριμο πρόσωπο. Εξακολουθούν να συνεργάζονται με πολλούς από τους ίδιους τεχνίτες, των οποίων η αφοσίωσή στο Radley London φαίνεται μέσα από το χρόνο και την προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουν σε κάθε προϊόν.

Φέτος, το brand γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του, ενώ όλα αυτά τα χρόνια στο London Design Studio ο επισκέπτης βρίσκει ζωή πίσω από τις δερμάτινες ραφές. Είναι όλα εμπνευσμένα από τη δημιουργικότητα, το στιλ και το πνεύμα τους. Όπως λέει η Ζizi η διευθύντρια σχεδιασμού:

«Τι κάνει μια υπέροχη τσάντα; Ποιοτική δεξιοτεχνία, προσοχή στη λεπτομέρεια και εκπληκτική σχεδίαση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το μέγεθος, το χρώμα και το σχήμα είναι προφανώς σημαντικά, αλλά η τσάντα πρέπει να λειτουργεί με τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής».

Medium Ziptop Multiway

Περίπου 20 ειδικευμένοι τεχνίτες εργάζονται σε κάθε τσάντα που κατασκευάζεται. Και με μερικούς από αυτούς τους συνεργάτες η συνεργασία κρατά εδώ και τρεις γενιές να μοιράζονται το πάθος για όμορφα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος υψηλότερης ποιότητας, με πλήρη διασφάλιση πως παράγεται ηθικά.

Ο τετράποδος φίλος Scottie είναι τόσο συνώνυμος με το Radley London, όσο και η δεξιοτεχνία του. Βρείτε τον περήφανα τοποθετημένο σε κάθε σχέδιο, είτε κρύβεται στο γούρι του μπρελόκ, είτε σε μια περιπέτεια στην τελευταία μας τσάντα με φωτογραφίες. Είναι πολυταξιδεμένος.

Επιστρέφοντας στην τελευταία συλλογή τους Τhe Coronation Collection είναι αφιερωμένη στην στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας. Εμείς σας την παρουσιάζουμε και ίσως κάποιο αξεσουάρ να σας ενδιαφέρει, Αλλιώς κάντε μια βόλτα στα υπόλοιπες collections του brand πατώντας εδώ.

Aριστερά. Ο Scottie αγκαλιά με το μοντέλο που κρατά τη μικρή τσάντα (Small Zip Around Grab) με εικονογράφηση του Μπάκιγχαμ και του παιχνιδιάρικου Scottie σε απλίκα. Στα δεξιά: Αυτή η έκδοση της ευρύχωρης δερμάτινης τσάντας (Large Ziptop Tote) τιμά και αυτή το Λονδίνο και τη βρετανική παράδοση.
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι The-Coronation-Palace-Small-Zip-Around-Grab.webp
Small Zip Around Grab
Large Ziptop Tote
Small Flapover Crossbody bag δείχνει τον μικρό Scottie να δοκιμάζει την τιάρα και την ‘κάπα” της στέψης
Small Flapover Crossbody bag
Medium Open Top Tote
Medium Open Top Tote
Medium Ziptop Wristlet
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα