Behati Prinsloo: Μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία του δύο μηνών μωρού της
Credit: Behati Prinsloo Levine/Instagram

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo απολαμβάνουν κάθε στιγμή της πενταμελούς οικογένειάς τους.

Αφού ο frontman των Maroon 5, 44 ετών, ξεκίνησε την Παρασκευή τις εμφανίσεις στο Λας Βέγκας με το συγκρότημά του, η σύζυγός του, μοντέλο από τη Νότια Αφρική, 34 ετών, μοιράστηκε φωτογραφίες από την πολυάσχολη εβδομάδα της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένης μιας με τα πατουσάκια του 2 μηνών μωρού τους που ξεκουράζεται στην αγκαλιά της μαμάς της.

“Vegas week 1 @maroon5”, έγραψε η Prinsloo στη λεζάντα των φωτογραφιών στις οποίες βλέπουμε και τις μεγαλύτερες κόρες της Behati Prinsloo και του Adam Levine, Dusty Rose, 6,5 ετών, και της 5χρονης Gio Grace που παρακολούθησαν το ντεμπούτο του μπαμπά τους στο Λας Βέγκας.

Κατά την έναρξη των εμφανίσεων την Παρασκευή, ο Levine εξέφρασε τη λατρεία του για τη σύζυγό του και την οικογένειά τους, εξηγώντας στο κοινό ότι “συνήθιζε να το κάνει αυτό για τον εαυτό μου, και τώρα το κάνω γι’ αυτούς.”

Ο Levine είχε δηλώσει προηγουμένως στο PEOPLE ότι η οικογένειά του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να ξεκινήσει τις εμφανίσεις στο Λας Βέγκας: “Είναι κοντά στο σπίτι και κανείς δεν πρέπει να ταξιδεύει 10 ώρες με τα παιδιά και το jet lag”, δήλωσε ο Levine. “Ένιωσα ότι ήταν σωστό. Ένιωσα πολύ, πολύ γλυκό να τους έχω όλους εδώ. Δεν θα ήθελα να το κάνω χωρίς αυτούς.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα