Ελένη Βιτάλη: Κατακεραυνώνει τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη – “Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς”
Ελένη Βιτάλη

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στα social media με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβηκε στην σκηνή, φίλησε την αγαπημένη του, χόρεψε ζεϊμπέκικο και στη συνέχεια τραγούδησε μαζί της, η οποία κάθισε στα πόδια του.

Η Ελένη Βιτάλη, η οποία διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ερωτευμένο ζευγάρι. Συγκεκριμένα η γνωστή ερμηνεύτρια κατακεραύνωσε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη με τα σχόλια της σε μια δημοσίευση στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

vitali-321
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα