Shakira: Θυμάται τη συνεργασία της με τη Rihanna και στέλνει μήνυμα στήριξης – Viral το σχόλιο του Bizarrap
Πλάνο από βίντεο YouTube / Shakira

H Shakira θέλησε να στείλει μήνυμα στήριξης στη Rihanna ενόψει του κυριακάτικου Super Bowl.

Η Κολομβιανή σουπερστάρ θυμήθηκε τη συνεργασία της με τη Rihanna από το 2014 όταν οι δύο τραγουδίστριες είχαν ενθουσιάσει τους θαυμαστές τους με το Can’t remember to forget you.

Έτσι, η Shakira ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του βίντεο στο πλευρό της Rihanna και έστειλε και μήνυμα στήριξης θέλοντας να ευχηθεί καλή τύχη στην καλλιτέχνιδα: “Καθώς θυμάμαι τις καλές εποχές, σου εύχομαι καλή τύχη για το show απόψε, Rih!” έγραψε η Shakira.

Βέβαια, όταν έστελνε τις ευχές δεν φανταζόταν ότι η Rihanna θα ανέβαινε στη σκηνή αποκαλύπτοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά σίγουρα την τύχη τη χρειαζόταν για τη σημαντική αυτή εμφάνισή της, την πρώτη live έπειτα από το 2018.

Ωστόσο, ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Shakira ήταν αυτό που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των χρηστών και ανήκει στον πιο πρόσφατο συνεργάτη της Κολομβιανής σταρ, Bizarrap.

Οι δυο τους ξεσήκωσαν θύελλα με το “Session #53” , καθώς οι στίχοι αναφέρονται στον πρώην σύντροφο της Shakira, Gerard Piqué και τη νυν αγαπημένη του Clara Chía.

Το τραγούδι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, ενώ μέσα στις πρώτες 24 ώρες αναπαρήχθη 14,4 εκατομμύρια φορές και πέτυχε το καλύτερο ντεμπούτο στα ισπανικά στο Spotify. Μέσα σε 20 ημέρες ξεπέρασε τις 235 εκατομμύρια επισκέψεις.

Ο Bizarrap σχολίασε, συγκεκριμένα: “Μια ήσυχη συνάντηση ευτυχώς” αναφερόμενος στην ταραχή που προκάλεσε η δική του συνεργασία με τη Shakira.

Στην καριέρα της η Shakira έχει πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της, όπως με τον Alejandro Sanz το 2005, το Beautiful Liar με την Beyonce το 2006 και το Super Bowl με την JLO το 2020.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα