Lisa Marie Presley: Η αποκάλυψη από την κόρη της που προκάλεσε έκπληξη
Credit: Riley Keough/Instagram

Ο θάνατος της Lisa Marie Presley βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, ενώ σόκαρε τον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής.

Το πρωί της Κυριακής διοργανώθηκε επιμνημόσυνη δέηση στην Graceland, στο Μέμφις, όπου αναμενόταν η κόρη της, Riley Keough, να εκφωνήσει λόγο. Ωστόσο, ήταν τόσο συγκινημένη που δεν μπορούσε να σταθεί μπροστά στον κόσμο και να βγάλει λέξη, έτσι ανέλαβε την ομιλία της να την εκφωνήσει ο σύζυγός της, Ben Smith-Petersen.

Και εκεί ήρθε η αποκάλυψη. Η Lisa Marie Presley είχε γίνει γιαγιά πριν από τον θάνατό της, καθώς η Riley Keough είχε φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι το 2022.

Ελπίζω να μπορέσω να αγαπήσω την κόρη μου με τον τρόπο που αγαπούσες εμένα, τον αδελφό μου και τις αδελφές μου. Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες τη δύναμη, την καρδιά μου, την ενσυναίσθησή μου, το κουράγιο μου, την αίσθηση του χιούμορ μου, τους τρόπους μου, την ψυχραιμία μου, την αγριάδα μου, την επιμονή μου. Είμαι προϊόν της καρδιάς σου, οι αδελφές μου είναι προϊόν της καρδιάς σου, ο αδελφός μου είναι προϊόν της καρδιάς σου” είπε ο Smith-Petersen διαβάζοντας τις λέξεις της συζύγου του για την αείμνηστη πεθερά του.

Ο Smith-Petersen και η 33χρονη Keough, που παντρεύτηκαν πριν από οκτώ χρόνια, δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την κόρη τους, όπως για το πότε γεννήθηκε ή ποιο είναι το όνομά της. Εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη το 2022.

Η Keough, που είναι η κόρη της αείμνηστης Presley και του μουσικού Danny Keough, γνωρίστηκε με τον Smith-Petersen ενώ γύριζαν την ταινία “Mad Max: Fury Road in 2012”. Οι δυο τους συστήθηκαν στα γυρίσματα αλλά άρχισαν να βγαίνουν έναν χρόνο μετά, ενώ έκαναν νέα γυρίσματα στην Αυστραλία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα