Harry-William: Ο πρώην μπάτλερ της Diana αποκαλύπτει τον λόγο για την κόντρα τους – Τι σχέση έχουν τα… λουκάνικα
H Diana με τους γιους της William και Harry τον Απρίλιο του 1990. Photo by Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images

Ο πρώην μπάτλερ της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana θεωρεί πως το γεγονός ότι ο πρίγκιπας William έτρωγε περισσότερα λουκάνικα στο πρωινό του γεύμα στην παιδική του ηλικία, είναι η αιτία της κόντρας με τον αδελφό του πρίγκιπα Harry.

Ο Paul Burrell υποστηρίζει ότι ο Δούκας του Σάσεξ ταρασσόταν και παραπονιόταν όταν ήταν μικρός ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του έπαιρνε μεγαλύτερο πρωινό γεύμα. Ο 64χρονος πρώην μπάτλερ υποστήριξε ότι ο μικρότερος πρίγκιπας ρώτησε κάποτε για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό και μία νταντά των δυο τους του είπε ότι ο νυν πρίγκιπας της Ουαλίας έπρεπε να τρώει περισσότερο επειδή θα γινόταν βασιλιάς μια μέρα.

Ο Burrell, που ήταν μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana για 10 χρόνια, είπε ότι αυτό θα ήταν μία πρώιμη επίδειξη της δυναμικής ανάμεσα στα δύο μαλωμένα αδέλφια, που κυριαρχεί σήμερα.

Ο Burrell, που ήταν παρών στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του William και του Harry, είπε ότι υπήρχαν σημάδια πρόωρης αντιπαλότητας μεταξύ των πριγκίπων. “Όταν κοιτάζω πίσω τώρα, νομίζω ότι ίσως έβλεπα αυτήν τη δυναμική στην πράξη. Μια φορά είδα την νταντά να δίνει στο William τρία λουκάνικα στο πρωινό και στον Harry δύο. Και ο Harry κοίταξε το πιάτο του και είπε: γιατί αυτός να πάρει τρία; Και εγώ μόνο δύο!” είπε ο Burrell στη Sun και πρόσθεσε ότι όταν η νταντά απάντησε ότι ήταν θέμα ιεραρχίας ανάμεσα στα δύο αδέλφια, ο νυν Δούκας του Σάσεξ “σώπασε και το αποδέχτηκε

Ο πρώην υπάλληλος των Ανακτόρων είπε πως παρά το γεγονός ότι η Diana αντιμετώπιζε τα παιδιά της ως εντελώς ίσα, θεωρεί ότι η ιεραρχία στη βασιλική οικογένεια, που έθετε πρώτο τον William, προκάλεσε δυσαρέσκεια στον Harry.

Όπως είπε, ο Δούκας το θεωρούσε δύσκολο να αντεπεξέλθει στα πρότυπα που έθεσε ο William και ότι αυτό έγινε πιο έντονο όταν άρχισε να φοιτά στον Έτον ενάντια στις επιθυμίες της μητέρας του. Ο Burrell είπε ότι η Diana ένιωθε ότι ο Harry θα συγκρινόταν άδικα με τον μεγαλύτερο αδελφό του αν πήγαινε στο ανεξάρτητο σχολείο και τελικά έτσι αποδείχθηκε. Ο πρώην μπάτλερ είπε πως ο William ήταν εξυπνότερος από τον μικρότερο αδελφό του και ενώ ο μέλλων βασιλιάς ήταν μετρημένος και στωικός, ο Harry έκανε τον κλόουν για να τον προσελκύσει την προσοχή.

Πρόσθεσε ότι πλέον δεν αναγνωρίζει τον Harry που είναι στη δημοσιότητα στο νεαρό αγόρι που αυτός είδε να μεγαλώνει στα Ανάκτορα. “Είναι ξεκάθαρα πληγωμένος και θυμωμένος που είναι ο “εφεδρικός” και έτσι επιτίθεται από αυτήν τη θέση.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα