Milla Jovovich: Παιχνίδια στο χιόνι με την 7χρονη κόρη της
Credit: Milla Jovovich/Instagram

H Milla Jovovich μοιράζεται την αγάπη της για το χιόνι με την επτά ετών κόρη της, Dashiel “Dash” Edan.

Η σταρ ανέβασε μία γλυκιά φωτογραφία στον λογαριαμό της στο Instagram όπου η ίδια μαζί με την κόρη της ποζάρουν με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο. Η Milla Jovovich σημειώνει πόσο σπουδαίο ήταν για εκείνη να περάσει μία μέρα στο χιόνι με την κόρη της δημιουργώντας νέες αναμνήσεις. “Τόσο πολύ χιόνι σήμερα!! Δεν θα μπορούσα να το είχα περάσει με κανέναν καλύτερα απ’ ό,τι με την 7χρονη Dash μου” έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Αυτές είναι οι στιγμές που θα ζουν για πάντα στις αναμνήσεις μου” πρόσθεσε η Jovovich και συνέχισε: “Νιφάδες λευκές συγκεντρώνονται στις κορυφές των δέντρων μέχρι τα κλαδιά να βαρύνουν, το χιόνι πέφτει στα κεφάλια μας σαν τεράστιοι καταρράκτες , ο ήχος από τις μπότες χιονιού, καθώς οι άνθρωποι περπατούν μέσα από λιωμένη, βρώμικη λάσπη στις άκρες των δρόμων”.

Η Jovovich παρατήρησε ότι η διασκεδαστική μέρα της περιελάμβανε “το παιδί της να τρέχει στο ολόλευκο τοπίο στο πάρκο” ενώ η ίδια έμεινε έκπληκτη από “εκατοντάδες πουλιά” που απογειώθηκαν στο πάρκο τα οποία πέταξαν τόσο κοντά που “σχεδόν νιώθω τα φτερά τους να τρίβονται στο πρόσωπό μου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα