Η Sophie Turner ανανέωσε το κούρεμά της κι είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ!
Photo by James Devaney/GC Images

Η αγαπημένη μας ηθοποιός είχε αρκετό καιρό να δοκιμάσει κάτι νέο στα μαλλιά της και μόλις το έκανε, παραμένοντας εντυπωσιακή με το χαρακτηριστικό χάλκινο χρώμα να έχει τον πρώτο λόγο! 

H Sophie μάς επιφύλασσε εκπλήξεις καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί ανανεωμένη στα βραβεία Glamour‘s Women of the Year στις αρχές του μήνα.

Το look της επιμελήθηκε ο hair expert Jacob Rozenberg τολμώντας να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Εφάρμοσε λοιπόν τα υπέροχα και διαχρονικά “birkin” bangs τονίζοντας έτσι περισσότερο τα μπλε της μάτια.

Οι υπέροχες νέες της αφέλειες ξεκινούν από πολύ ψηλά στο μέτωπο και καλύπτουν σχεδόν μέχρι και τις βλεφαρίδες. Αναδεικνύονται κυρίως όταν συνδυάζονται με ίσια μακριά μαλλιά, όπως κι η ίδια έκανε.  

Η makeup artist Romy Soleimani ολοκλήρωσε την υπέροχη εμφάνιση της Sophie μ’ ένα απαλό ρουζ κι ένα nude κραγιόν δίνοντας έμφαση παράλληλα στο έντονο και τέλειο smokey eye look της. Έτσι όλη η προσοχή συγκεντρώθηκε αποκλειστικά στα μάτια της, που τονίζονται επιπλέον από τις υπέροχες αφέλειές της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα