Πρίγκιπας Harry: Ζήτησε από πρώην του να συμμετέχουν στην αυτοβιογραφία του – Τι απάντησαν

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να εξαγριωνόταν αν οι φίλοι και πρώην σύντροφοι μιλούσαν στα Μέσα για τη σχέση τους μαζί του, αλλά δεν έχει πρόβλημα αν αυτοί ανοίξουν την καρδιά τους για λογαριασμό της αυτοβιογραφίας του.

Το Spare αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου και να ανάψει φωτιές στα Ανάκτορα, καθώς οι φήμες το θέλουν να είναι “εμπρηστικό” και έντονα επικριτικό για τη βασιλική οικογένεια. Ήδη λέγεται ότι οι δικηγόροι της βασιλικής οικογένειας ετοιμάζονται να δώσουν τις απαντήσεις τους μόλις κυκλοφορήσει, ενώ ο πρίγκιπας William με το ζόρι μιλά στον αδελφό του.

Τώρα η Sun δημοσιεύει πως ο Δούκας του Σάσεξ προσέγγισε φίλους και πρώην συντρόφους του και τους ζήτησε να συνεργαστούν με τον συγγραφέα-φάντασμα της αυτοβιογραφίας του, JR Moehringer ώστε να εμφανιστούν και αυτοί στις σελίδες του βιβλίου του. Ωστόσο, όωπς αναφέρει το δημοσίευμα, οι περισσότεροι από αυτούς έμειναν “έκπληκτοι” από το αίτημα και το απέρριψαν ευγενικά.

Ο Harry προσέγγισε φίλους και συντρόφους. όλοι τους ήταν ευγενικοί και του είπαν ότι θα το σκέφτονταν αλλά τελικά οι περισσότεροι είπαν “όχι”” ανέφερε η πηγή που δεν κατονομάζεται.

Φαινόταν ειρωνικό το γεγονός ότι ο Harry θα εξαγριωνόταν αν ποτέ είχε την εικασία ότι μιλούσαν στα Μέσα, αλλά τώρα θέλει να το κάνουν επειδή χρειάζεται τη βοήθειά τους” σημείωσε η ίδια πηγή.

Credit: Sussex royal/Instagram

Ο Δούκας του Σάσεξ, που παντρεύτηκε τη Meghan Markle το 2018, είχε δύο προβεβλημένες σχέσεις πριν γνωρίσει τη σύζυγό του.

Με την Cressida Bonas έβγαινε δύο χρόνια, έως το 2014 και με την πρώτη επίσημη αγαπημένη του Chelsy Davy είχε σχέση από το 2004 έως το 2010.

Και οι δύο απέφυγαν να μιλήσουν στον Τύπο για το πώς είναι να έχουν σχέση με μέλος της βασιλικής οικογένειας στα χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Δεν είναι γνωστό αν ο Harry τις προσέγγισε για να συμμετέχουν στο βιβλίο του, αλλά σίγουρα ήταν καλεσμένες στον γάμο του.

Πάντως, η Chelsy παραδέχτηκε το 2016 μιλώντας στους Times ότι έδινε μάχη με την προσοχή των Μέσων σχετικά με τη σχέση τους. “Ήταν σκληρό, ήταν τόσο έντονο: τρελά τρομακτικό και άβολο” σημείωσε και πρόσθεσε: “Το θεώρησα πολύ δύσκολο όταν ήταν άσχημα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήμουν νέα, προσπαθούσα να είμαι ένα φυσιολογικό παιδί και ήταν φοβερό”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα