Selena Gomez: “Το παρελθόν και τα λάθη μου είναι αυτά που με οδηγούν στην κατάθλιψη”
Credit: Selena Gomez/Instagram

Η Selena είναι πλέον πολύ συνειδητοποιημένη.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ της, Selena Gomez: My Mind & Me, η ίδια τόνισε: «Νομίζω ότι το παρελθόν και τα λάθη μου είναι αυτά που με οδηγούν στην κατάθλιψη».

Για την 30χρονη, αυτή είναι μια σημαντική πτυχή του χαρακτήρα της που θα ήθελε να δείξει στους θαυμαστές της.

«Όσο και αν με αγχώνει να μοιράζομαι κάτι τόσο προσωπικό, στην καρδιά μου ξέρω πως ήρθε η ώρα για να το κάνω», είπε πρόσφατα στο Vanity Fair. Και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι με το να μοιράζομαι την εμπειρία και τις δυσκολίες μου, θα βοηθήσω τους άλλους να εμπνέονται να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Και να έχουν ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν και θα γίνουν καλύτερα».

Αν και τα γυρίσματα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το 2016 – που τότε θα ήταν μια τυπική μουσική ταινία – οι κάμερες σταμάτησαν απότομα όταν ακύρωσε το ευρωπαϊκό κομμάτι του tour της, επικαλούμενη προβλήματα ψυχικής υγείας.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και αναζήτησε θεραπεία για διπολική διαταραχή, αλλά παρέμεινε σε επαφή με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Alex Keshishian, ο οποίος «ερωτεύτηκε το πόσο αυθεντική, ευάλωτη και αληθινή ήταν η Selena».

Όπως επισημαίνει η Gomez: «Είμαι πιο χαρούμενη και έχω τον έλεγχο των συναισθημάτων και των σκέψεών μου, περισσότερο από ποτέ».

Το Selena Gomez: My Mind & Me κάνει το ντεμπούτο του στο Apple TV+ στις 4 Νοεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα