Shakira: Η αινιγματική ανάρτηση που έβαλε “φωτιά” στα social media – “Δεν έφταιγες εσύ…”

“Φωτιά” στα social media έβαλε η Shakira με ανάρτησή της στο Instagram. Συγκεκριμένα η Κολομβιανή pop star έγραψε στα ισπανικά τη φράση: “No fue culpa tuya…», που μεταφράζεται “Δεν έφταιγες εσύ…”.

Όπως ήταν φυσικό οι θαυμαστές της μόλις είδαν την ανάρτηση άρχισαν να αναρωτιούνται τι σημαίνει. Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι η Shakira αναφερόταν στον πρώην σύντροφό της, Gerard Piqué, με τον οποίο χώρισε τον περασμένο Μάιο. Επίσης πολλοί εξέφρασαν την εκτίμηση ότι πρόκειται για τους στίχους νέου τραγουδιού της διάσημης pop star, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Η ίδια απέφυγε όπως ήταν αναμενόμενο να δώσει κάποια περαιτέρω εξήγηση, καθώς έχει αποφασίσει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον άσο της Μπαρτσελόνα, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Milan και τον Sasha.

Η Shakira επανήλθε λίγες ώρες αργότερα με νέα ανάρτηση στην οποία έγραψε τη φράση: “Νi tampoco mia” που μεταφράζεται “αλλά ούτε και εγώ“, με τους θαυμαστές να είναι πλέον βέβαιοι ότι πρόκειται για τραγούδι και να προσθέτουν μάλιστα και στίχους: “No fue culpa tuya, ni tampoco mía, fue culpa de la Μonotonia” που μεταφράζεται: “Δεν έφταιγες εσύ, αλλά ούτε και εγώ, έφταιγε η μονοτονία“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα