Meghan Markle: Η έκπληξη που της επιφύλασσε έφηβη στο Λονδίνο
Credit: Sussex royal/Instagram

Η Meghan Markle επιτέλους, ένιωσε την αγάπη των Λονδρέζων. Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, η οποία μεταξύ άλλων έχει χαρακτηριστεί και ως η πιο μισητή γυναίκα στη βρετανική πρωτεύουσα βρέθηκε στο πλευρό του προκειμένου να θρηνήσουν μαζί για το χαμό της Βασίλισσας. Μάλιστα, η απόφαση αυτή ήρθε ύστερα από παράκληση του βασιλιά Καρόλου να μην παρευρεθεί στις εκδηλώσεις και να παραμείνει στην Αμερική (όσο κι αν δήλωσε πως την αγαπάει!). Το ζευγάρι ωστόσο, παρουσιάστηκε ενωμένο και παρόλο που η Meghan Markle θεωρήθηκε ανεπιθύμητη, μια έφηβη Λονδρέζα αποφάσισε να της δώσει λίγη αγάπη.

Photo by Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Μια αγκαλιά λοιπόν, έφτανε για να δώσει δύναμη στη σύζυγο του Harry. Το 14χρονο κορίτσι που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, αποκάλυψε ενθουσιασμένο στο CNN,

«Απλά την περιμέναμε να έρθει και μόλις έφτασε, ρώτησε το όνομά μου, πως ήταν η μέρα μου και πόση ώρα περίμενα. Εγώ τη ρώτησα αν μπορούσα να της κάνω μια αγκαλιά και αυτή με αγκάλιασε πίσω. Ήταν πραγματικά απίστευτη στιγμή. Ακόμα τρέμω».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του καναλιού ρώτησε τη 14χρονη κοπέλα γιατί έκανε κάτι τέτοιο και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής:

«Ένιωσα ότι ήταν σωστό να το κάνω. Ήταν πολύ όμορφο το να βλέπεις τον William και την Kate και τη Meghan με τον Harry μαζί. Ήθελα να της δείξω πως είναι καλοδεχούμενη εδώ και να την αγκαλιάσω ύστερα από όλα όσα είχαν γίνει».   

Και όντως, η κίνηση της έφηβης απέδειξε πως ο βρετανικός λαός μπορεί να συγχωρήσει. Θα κάνει το ίδιο και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια;   

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα