Τα face mists δεν είναι απλά νερά…

Μπορεί η πρώτη σχετική με τα face mists μνήμη μας να είναι η Ντένη Μαρκορά στην τηλεοπτική σειρά Δύο Ξένοι, όπου εκείνη κατανάλωνε πολλά Evian ψεκάζοντας το πρόσωπό της, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

Τα face mists δεν είναι απλά νερά, αλλά υπέροχες ενυδατικές συνθέσεις εμπλουτισμένες με ιδιαίτερα στοιχεία. Κι είναι από πάντα οι σύμμαχοί μας στην αντιμετώπιση του αισθήματος καύσου, αλλά και στην πραγματική ενυδάτωση και ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού.

Έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και μια μόνιμη θέση στην τσάντα μας γιατί, πέρα από το ότι δροσίζουν την επιδερμίδα του προσώπου μας (που είναι συνέχεια εκτεθειμένη στον ήλιο) και ανακουφίζουν από ερεθισμούς, είναι τέλεια και για κάθε beauty ρουτίνα.

Ψεκάστε το πρόσωπό σας από μικρή απόσταση, όποιον τύπο επιδερμίδας και να έχετε – ιδανικά σε καθαρή ή ενυδατωμένη επιδερμίδα. Το καλύτερο; Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα και τη συχνότητα. Ψεκάζετε όσες φορές θέλετε

3 πολύ αγαπημένα face mists

La Roche-Posay, Toleriane Ultra

Ιαματικό mist για αλλεργικό δέρμα. Με ελαφριά υφή, όπως το νερό, και 8 συστατικά για ένα άμεσο αποτέλεσμα βαθιάς ενυδάτωσης που διαρκεί.

Vichy, Eau Thermale Minéralisante

Ιαματικό μεταλλικό νερό, πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία, που εξισορροπεί, αναζωογονεί και καταπραΰνει.

Clarins, Hydra Essentiel, Hydrating Multi-Protection Mist

Ανάλαφρο mist που προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλείται από το περιβαλλοντικό στρες.

To κείμενο δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό InStyle

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα