H Nicole Kidman έχει ένα νέο – αμφιλεγόμενο – κούρεμα που έχει προκαλέσει χαμό!
instagram.com/nicolekidman

H Nicole Kidman μοιράστηκε μέσω Instagram, στιγμιότυπα από το πρόσφατο editorial της για το περιοδικό Perfect, και οι απόψεις για το νέο hair look της είναι διχασμένες.

Η ηθοποιός παρουσίασε το νέο, εκκεντρικό της haircut, που έχει γίνει viral στο TikTok, και η ονομασία του είναι η εξής: Jellyfish hair!

Τι είναι λοιπόν το jellyfish hair;

Τo jellyfish hair ή αλλιώς μαλλιά μέδουσας, είναι από τις τελευταίες haircut τάσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο TikTok. Πρόκειται για ένα τολμηρό κούρεμα, που περιλαμβάνει έντονο φιλάρισμα με τρόπο που θυμίζει την όψη μιας μέδουσας (omg)!

Ουσιαστικά, το πρώτο layering γίνεται στην εξωτερική στρώση των μαλλιών, γύρω από το κεφάλι και κόβεται σε ένα αυστηρό, κοντό bob (μιμούμενο το κεφάλι της μέδουσας), ενώ, το δεύτερο εσωτερικό στρώμα των μαλλιών παραμένει σε ένα μακρύ μήκος (αναπαριστώντας τα πλοκάμια).

@dear.tina I finally remembered to do a hair360 before my hair got too oily 🥴 #hair360 #hairstyleinspo #jellyfishhair #jellyfishhaircut #hairstylereference ♬ Love Maybe Secret Number – NIKO

Το jellyfish hair μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μία παραλλαγή του mullet haircut, ωστόσο παραπέμπει αρκετά και στα χτενίσματα των anime girls.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα