Search
Close this search box.
Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλει ο γνωστός σχεδιαστής

Ο Βασίλειος Κωστέτσος καταγγέλλει επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, το βράδυ της Πέμπτης.

Με σειρά insta story που ανέβασε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας περιέγραψε λεπτομέρως το περιστατικό. Όπως καταγγέλλει ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο ίδιος από την επίθεση υπέστη ελαφριά διάσειση, ενώ τραυματίστηκε στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα. Επίσης, ο φίλος του μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

Στην καρδιά της Αθήνας, πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς: Αλγερινοί ή Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο. Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεσή τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε, πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον. Εμένα με πέταξαν με τη μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό. Καμία προστασία. Αίσχος” ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο αρχικό insta story ενώ στη συνέχεια ανέβασε στιγμιότυπα μέσα από το 401 Γενικό Στρατιωιτκό Νοσοκομείο Αθηνών.

“Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να μας μαχαιρώσουν! Στο Σώμα! Ράμματα και μώλωπες και περιμένουμε και τις ακτινογραφίες. Όλα αυτά στην καρδιά της Αθήνας. Από αλλοδαπούς πιτσιρίκια εγκληματίες” πρόσθεσε σε άλλη φωτογραφία και συνέχισε ευχαριστώντας τον ορθοπεδικό και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου.

Συμπλήρωσε γράφοντας: “Ευτυχώς μόνο ελαφριά διάσειση και κακώσεις στο χέρι, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, από τα σκαλιά που με πέταξαν. Στο κέντρο της Αθήνας. Πώς δεν μας σκότωσαν! Καμία προστασία“.

Στην καταγγελία που κάνει μέσω instagram επισημαίνει με σκληρό τρόπο την έλλειψη αστυνόμευσης στην πλατεία Συντάγματος ιδίως σε περίοδο κορύφωσης της τουριστικής κίνησης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα