Vanessa – Stella Hudgens: Έλαμψαν σε φιλανθρωπικό gala της Unicef στο Κάπρι
Credits: Vanessa Hudgens/Instagram

Η Vanessa και η αδερφή της Stella Hudgens ήταν super λαμπερές καθώς παρευρέθηκαν στο φιλανθρωπικό γκαλά LuisaViaRoma για τη UNICEF στο Κάπρι.

Για την φιλανθρωπική εκδήλωση, η 33χρονη Vanessa φόρεσε ένα αστραφτερό χρυσό, στράπλες φόρεμα του Michael Kors, διακοσμημένο με ψηλές μεταλλικές πλατφόρμες και statement κολιέ τσόκερ. Η 26χρονη αδερφή της τράβηξε επίσης τα βλέμματα, επιλέγοντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα με παγιέτα από τον David Koma, και μαύρα πέδιλα.

Credits: Vanessa Hudgens/Instagram

«Όλοι ντυμένοι για μια ξεχωριστή βραδιά με τη @unicef και τη @luisaviaroma για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά που έχουν πληγεί στην Ουκρανία και τη Συρία», έγραψε η Vanessa στο Instagram.

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μια διασκεδαστική selfie με τον Michael Kors μέσα από το γεμάτο αστέρια πάρτι. Η βραδιά, που πραγματοποιήθηκε στο μοναστήρι Certosa di San Giacomo του 14ου αιώνα, περιλάμβανε ερμηνείες από τη Sofia Carson, την Diplo και την Jennifer Lopez.

Το γκαλά της UNICEF σηματοδότησε την πρώτη φορά που η J.Lo ανέβηκε στη σκηνή αφότου παντρεύτηκε τον Ben Affleck στο Λας Βέγκας νωρίτερα αυτό το μήνα, μια εκδήλωση που η Vanessa είπε ότι της… έκοψε την ανάσα από έκπληξη και απόλαυση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα