Naomi Watts: Ευχήθηκε στον γιο της για τα γενέθλιά του με τις πιο γλυκές φωτογραφίες

Η Naomi γιόρτασε τα 15α γενέθλια του γιου της Sasha και ως… χαζομαμά έγραψε ένα γλυκό αφιέρωμα για εκείνον στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες.

Credits: Naomi Watts/Instagram

“Χρόνια πολλά καλέ μου. Σε ευχαριστώ για την ιδιαίτερη ψυχή που είσαι. Δεκαπέντε σήμερα!! Πώς μεγάλωσες τόσο γρήγορα!! ΠΩΣ; Λοιπόν, συνεχίζεις να με εκπλήσσεις και να με εμπνέεις. Και δεν μπορώ να περιμένω για όλες τις περιπέτειες που έρχονται” ανέφερε η 53χρονη Αυστραλή ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Naomi μπήκε στο Instagram Story της για να μοιραστεί διάφορα στιγμιότυπα του γιου της.

“Χρόνια πολλά, αγαπητό αγόρι”, έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία με τους δυο τους να χαμογελούν.

Μοιράστηκε επίσης μια αναδρομική φωτογραφία της ως νεαρή μαμά που αγκάλιαζε τον Sasha ως νεογέννητο, γράφοντάς στη λεζάντα: «Μωρό μου».

Τα Χρόνια της Πολλά έστειλε και η ηθοποιός Octavia Spencer.

Credits: Naomi Watts/Instagram

Η Watts μοιράζεται τον Sasha και τη 13χρονη Kai με τον πρώην της, επίσης ηθοποιό Liev Schreiber. Οι δυο τους ήταν μαζί για έντεκα χρόνια μέχρι τον χωρισμό τους το 2016. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις για τα παιδιά τους.

“Το να έχουμε μια καλή σχέση ήταν πάντα ο σκοπός μας και δώσαμε πολλή ενέργεια για να το καταφέρουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν ένα παιδί να αισθάνεται ανήσυχο, και γνωρίζοντας ότι οι γονείς του μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και χαρούμενοι, σημαίνει πολλά για εκείνο”, είπε στο περιοδικό Sunday Times Style το 2019.

Credits: Naomi Watts/Instagram

Η Naomi είναι σε σχέση με τον 54χρονο ηθοποιό Billy Crudup από το 2017, ενώ την βλέπουμε στην τελευταία της ταινία Infinite Storm, ένα θρίλερ επιβίωσης που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Pam Bales, μιας νοσοκόμας και οδηγού βουνού που έσωσε έναν άνδρα κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας στο όρος Washington το 2010.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα