Shawn Mendes: Αναβάλλει την περιοδεία γιατί αισθάνεται ότι δεν έχει θεραπευτεί ακόμη
Shawn Mendes/Instagram

Ο Shawn Mendes ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία του Wonder εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική του υγεία. Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram του, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι παρόλο που αισθάνεται έτοιμος να κάνει ξανά περιοδεία μετά από μερικά χρόνια παύσης εν μέσω της πανδημίας, η απόφαση ήταν «πρόωρη» και «έχει φτάσει σε οριακό σημείο».

Ανέφερε ο Mendes προσπαθώντας να εξηγήσει τι νιώθει:

Credit: Shawn Mendes/Instagram

“Ραγίζει η καρδιά μου που πρέπει να το πω αυτό, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλω τις επόμενες τρεις εβδομάδες των συναυλιών μου μέχρι νεωτέρας. Κάνω περιοδείες από τα 15 μου και για να είμαι ειλικρινής ήταν πάντα δύσκολο να βρίσκεσαι στο δρόμο μακριά από φίλους και οικογένεια. Μετά από μερικά χρόνια εκτός δρόμου, ένιωθα ότι ήμουν έτοιμος να ‘ξαναβουτήξω’, αλλά αυτή η απόφαση ήταν πρόωρη και δυστυχώς η πίεση με έχει φτάσει σε οριακό σημείο”.

Και συνέχισε:

«Αφού μιλήσω με την ομάδα μου και τους επαγγελματίες υγείας, πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να θεραπευτώ και να φροντίσω τον εαυτό μου και την ψυχική μου υγεία. Μόλις υπάρξουν νεότερα υπόσχομαι ότι θα σας ενημερώσω. Σας αγαπώ».

Credit: Shawn Mendes/Instagram

Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Mendes, Wonder, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 με την παγκόσμια περιοδεία να ξεκινά τον Ιούνιο.

O pop star ήταν πάντα ανοιχτός για την ψυχική του υγεία, γράφοντας το single του 2018 In My Blood που περιγράφει τα προβλήματά του σχετικά με το άγχος. Τον Απρίλιο, ο Mendes έγραψε ένα γράμμα στους θαυμαστές του, στο οποίο μιλούσε για την αντιμετώπιση των ανασφαλειών:

«Συνήθως ένας 23χρονος νιώθει ότι είτε πετάει. είτε πνίγεται. Ίσως αυτό ακριβώς είναι να είσαι στα 20 σου, ή ίσως να είμαι μόνο εγώ… Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και με τόση επιτυχία, εξακολουθώ να δυσκολεύομαι να αντιμετωπίσω μία αποτυχία».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα