Sarah Jessica Parker: “Δε σκέφτομαι τις ρυτίδες μου”
instagram.com/sjp_daily

Σε συνέντευξη με το InStyle.com η ηθοποιός δήλωσε πως δεν την αφορά η αντιγήρανση, ούτε η εικόνα που έχει ο κόσμος για τις ρυτίδες της, τα λευκά της μαλλιά και την εμφάνισή της. 

Είναι το νέο πρόσωπο μιας καμπάνιας με τίτλο “The Look Forward Project” που έχει ως σκοπό να μειώσει το στίγμα που ακολουθεί (κυρίως) τις γυναίκες μεγαλώνοντας. Η καμπάνια συνοδεύεται από μια πλατφόρμα, με τις «χαρές της ζωής». 

Η συμμετοχή της SJP είναι πολύ σημαντική, αφού συχνά σχολιάζεται η εμφάνισή της σε σχέση με την ηλικία της. 

«Δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Αναγκάζομαι να σκεφτώ ότι γερνάω, λόγω της δουλειάς μου και λόγω σχολίων άλλων ανθρώπων, που πιστεύουν ότι πρέπει να σκέφτομαι τις ρυτίδες μου!» 

«Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω αυτογνωσία! Το ξέρω πως αλλάζει η εμφάνιση μου μεγαλώνοντας, όμως δεν το αφήνω να με αγχώνει. Το σώμα μου έχει περάσει παρά πολλά τα τελευταία 40 χρόνια και μπροστά από τις κάμερες και πίσω, και το νιώθω». 

Κλείνει λέγοντας:

«Δεν κρίνω τις γυναίκες που αγχώνονται για την εμφάνισή τους μεγαλώνοντας. Υπάρχει τεράστια πίεση από την κοινωνία, όμως με ενοχλεί το ότι δεν μιλάμε για τους άντρες με τον ίδιο τρόπο. Δε δέχονται την ίδια πίεση – το βρίσκω άκρως σεξιστικό.»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα