Uma Thurman-Maya Hawke: Mαμά και κόρη θα παίξουν στην ίδια ταινία

Η Maya Hawke πρόκειται να συνεργαστεί με τη μητέρα της Uma Thurman σε μια νέα ταινία, μαζί πολλούς γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood.
 
Στο θρίλερ/κωμωδία «The Kill Room» η ηθοποιός της σειράς «Stranger Things» θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Samuel L. Jackson, Joe Manganiello, Debi Mazar και Larry Pine.

Στην ταινία ένας δολοφόνος ( Manganiello), το αφεντικό του (Jackson ) και μία έμπορος έργων τέχνης (Thurman) υφαίνουν σχέδιο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που πηγαίνει στραβά.


 
H σκηνοθέτης Nicol Paone δήλωσε ότι η μεταφορά του απίστευτου σεναρίου σε ταινία με την Uma Thurman και τον Samuel L. Jackson είναι πέρα από τα πιο τρελά της όνειρα.
 
«Κάθε στιγμή που βρίσκονται στην οθόνη, είναι και αξιοζήλευτοι και εντυπωσιάζουν. Είμαι αιώνια ευγνώμων και στους δύο που είπαν ναι, και είμαι ενθουσιασμένη που θα το κάνω πραγματικότητα».
 
Το σενάριο της ταινίας που θα γυριστεί στο Νιου Τζέρσεϊ και στη Νέα Υόρκη υπογράφει ο Jonathan Jacobson.


 
Στην ταινία οι Thurman και Jackson θα συνεργαστούν ξανά, μετά την επανεμφάνισή τους μαζί με τον Τζον Τραβόλτα στη σκηνή της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ με αφορμή την 28η επέτειο της ταινίας «Pulp Fiction» στην οποία συμπρωταγωνίστησαν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα