Ο Pete Davidson δεν θα πετάξει στο διάστημα
Photo by James Devaney/GC Images

Ο Pete Davidson δεν θα ταξιδέψει στο Διάστημα με έναν από τους πυραύλους της Blue Origin του Jeff Bezos, όπως ανακοίνωσε η ίδια η αεροδιαστημική εταιρεία.

Σε ανάρτησή της η Blue Origin σημείωσε πως ο σταρ του “Saturday Night Live” “δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει το πλήρωμα του NS-20 σ’ αυτήν την αποστολή. Θα ανακοινώσουμε το έκτο πλήρωμα τις επόμενες ημέρες” αναφερόταν στο tweet.

Ο Pete Davidson αναμενόταν να συμμετέχει στην αποστολή που θα απογειωνόταν στις 23 Μαρτίου, ενώ ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαν επιλέξει να ταξιδέψουν στο διάστημα ήταν ο επενδυτής Marty Allen, η ιδρύτρια του SpaceKids Global, Sharon Hagle, ο σύζυγός της και διευθύνων σύμβουλος της Tricor International, Mark Hagle, ο επιχειρηματίας Jim Kitchen και ο πρόεδρος της Commercial Space Technologies, George Nield.

Ο 28χρονος ηθοποιός θα ήταν το επόμενο “μεγάλο” όνομα που θα ταξίδευε στο Διάστημα μετά τον ίδιο τον Jeff Bezos και τον “Captain Kirk” William Sadler.

Τον Ιανουάριο ο Davidson και η Kim Kardashian βρέθηκαν στην έπαυλη του Bezos στο Λος Άντζελες, όπου φαίνεται πως γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να ταξιδέψουν στο Διάστημα. Ωστόσο ο κωμικός φαίνεται πως ανέβαλε το πολυπόθητο ταξίδι, λόγω της κόντρας με τον Kanye West για τα μάτια της αγαπημένης του Kim. Ο Davidson έχει γίνει στόχος απειλών και κατηγοριών από τον ράπερ που έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Photo by James Devaney/GC Images

Eπιπλέον, την Τρίτη που μας πέρασε ο διάσημο σταρ του Saturday Night Live, στις 15 Μαρτίου, φωτογραφήθηκε καλυμμένος με ψεύτικο αίμα ενώ εργαζόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας τρόμου, The Home, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με το Deadline, το θρίλερ – με επικεφαλής τον σκηνοθέτη του The Purge, James deMonaco- αναφέρεται σε έναν άνδρα που ονομάζεται Μαξ (Pete) που εργάζεται σε οίκο ευγηρίας και ανακαλύπτει ότι οι κάτοικοι και οι φροντιστές κρύβουν μυστικά. Καθώς ο Μαξ εξερευνά το κτίριο για να προσπαθήσει να μάθει περισσότερα, η έξοδος συνεχίζεται, αρχίζει να βρίσκει δεσμούς με το παρελθόν του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε το λαμπρό όραμα του DeMonaco», είπε ο παραγωγός Bill Block στο Deadline τον Ιανουάριο. “Το franchise τρόμου The Purge του James έχει εισπράξει πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Με τις αριστοτεχνικές του ικανότητες αφήγησης και την ευελιξία του Pete ως ηθοποιός, αυτή η ταινία θα βάλει τους θεατές παντού στην άκρη των θέσεων τους.”

Ο Pete πρωταγωνίστησε στο παρελθόν και συνέγραψε το The King of Staten Island και έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το The Suicide Squad και το νέο Bodies, Bodies, Bodies.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα