Τα MAA BOO SWIMWEAR μάς ταξιδεύουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Οι σχεδιάστριες του brand MAA BOO Swimwear,  Άννα Τζελέπη και Ιλόη Χατζησπυρίδη, δημιούργησαν αποκλειστικά για την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ένα μαγιό εμπνευσμένο από την πρωτότυπη χορογραφία του ελεύθερου προγράμματος με τίτλο “Icarus, Open Wings” της Anna Tarres, μια χορογραφία βασισμένη στην αρχαία ελληνική μυθολογία και το μύθο του Ίκαρου.

Το λευκό αθλητικό μαγιό της Εθνικής Ομάδας είναι διακοσμημένο με ιριδίζοντα τυπώματα σε σχήματα φτερών, απεικονίζοντας συμβολικά τα φτερά από ελαφριά ξύλα λυγαριάς, πούπουλα και κερί που κατασκεύασε ο ευρηματικός και πολυμήχανος πατέρας του Ίκαρου, Δαίδαλος, με στόχο να αποδράσουν από τη δια βίου αιχμαλωσία του βασιλιά Μίνωα στην Κρήτη.

Με μότο “Fly Icarus fly…not too low… not too high…” οι οχτώ αθλήτριες του ομαδικού προγράμματος συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Μαρία Κομινέα-Αλζιγκούζη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ελένη Φραγκάκη και Κρυσταλένια Γιαλαμά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό την Παρασκευή 11 Ιουνίου στην Ισπανία και κατάφεραν επάξια να διακριθούν με την 3η θέση του προ-ολυμπιακού τουρνουά, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 13:30 ώρα Ελλάδος, η Ελληνική Εθνική Ομάδα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης θα λάβει μέρος στον τελικό, φορώντας τα MAABOO Swimwear στο Ελεύθερο Πρόγραμμα.

“Όταν μας ανέθεσαν να δημιουργήσουμε το μαγιό της Εθνικής Ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης με έμπνευση τη χορογραφία “Icarus, Open Wings” δεν είχαμε ποτέ φανταστεί πόσες προκλήσεις, πόση χαρά και συγκίνηση επιφυλάσσει αυτό το δημιουργικό ταξίδι. Νιώθουμε μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, να πετάξουν ψηλά στην κορυφή!”

“Ανυπομονούμε να βρεθούμε με την Εθνική Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα και στις προπονήτριες Anna Tarres, Bet Fernandez και Nataliya Chernetsk.”

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα