4 δροσερά υφάσματα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με τον πιο κομψό τρόπο
Instagram @blaireadiebee

Πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η θερμοκρασία όσο πάει και αυξάνεται. Έτσι εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη ζέστη με όποιον τρόπο μπορούμε. Επειδή όμως, δεν μπορούμε ούτε να μένουμε συνεχώς στο σπίτι αγκαλιά με το κλιματιστικό ούτε να είμαστε μονίμως διακοπές, χρειάζεται να βρούμε μία διαφορετική λύση. Ευτυχώς για ακόμα μία φορά την απάντηση στο πρόβλημα μας προσφέρει ο κόσμος της μόδας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να επενδύσουμε σε κομμάτια που είναι σε δροσερά και ανάλαφρα.

Ποια είναι αυτά;

1- Βαμβακερό ύφασμα 

Η σύνθεση των βαμβακερών υφασμάτων επιτρέπει στον αέρα να εισχωρεί και αυτό είναι που τα κάνει τόσο δροσερά. Ευτυχώς για όλες μας, μπορούμε να βρούμε φορέματα, μπλούζες, πουκάμισα και τοπς από βαμβάκι, τα οποία είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

2- Λινό

Όταν μιλάμε για καλοκαιρινά υφάσματα, το λινό είναι εκείνο που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό. Το λινό επιτρέπει απορροφά την υγρασία και στεγνώνει αρκετά γρήγορα όταν βρέχεται. Επίσης, η σύνθεση του το κάνει να μην κολλά στο σώμα. Συνεπώς είναι τέλειο για το καλοκαίρι.

3- Μετάξι 

Το μετάξι δίνει την αίσθηση του χαδιού στο σώμα μας και είναι επίσης μία από τις επικρατέστερες επιλογές σε χώρες με ζεστό κλίμα. Βέβαια το μετάξι μπορεί να είναι δροσερό και ανάλαφρο, ωστόσο δεν είναι τόσο απορροφητικό όσο το βαμβάκι. Φέτος, το καλοκαίρι, πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα φόρεμα με 90s αισθητική ή μία slip φούστα και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσεις.

4- Jersey

Το jersey είναι ένα από πιο καλοκαιρινά και αέρινα υφάσματα. Φέτος το καλοκαίρι, εκτός από φορέματα, πρόσθεσε στη συλλογή σου μερικά halter neck τοπς, τα οποία ταιριάζουν τέλεια με τα σορτς και τις καλοκαιρινές φούστες σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα