8 χρήσιμα tips για να εφαρμόσεις τέλεια το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σου
Instagram @daphnemoreau

Το λατρεύουν όλες οι γυναίκες, ενώ καθεμία από εμάς μπορεί να βρει την ιδανική απόχρωση για εκείνη. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση, μας κάνει να νιώθουμε πολύ όμορφες και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μας. Ο λόγος για το κόκκινο κραγιόν.

Όσο κι αν το αγαπάμε όμως, πολλές γυναίκες διστάζουν να το προσθέσουν στο μακιγιάζ τους καθώς δυσκολεύονται στην εφαρμογή του. Με τα παρακάτω εύκολα βήματα που συγκεντρώσαμε για εσάς όμως θα θέλετε να φοράτε κάθε μέρα κόκκινο κραγιόν.

Βήμα 1ο

#Scrub χειλιών

Όσο κι αν λατρεύουμε το κόκκινο κραγιόν, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως χρειάζεται μία προετοιμασία πριν το εφαρμόσουμε στα χείλη μας. Το Νο1 και πιο βασικό βήμα είναι να έχουμε κάνει απολέπιση στα χείλη μας ώστε να είναι απαλά και όχι ξηρά.

Βήμα 2ο

#Ενυδάτωση

Ακριβώς μετά την απολέπιση, η ενυδάτωση των χειλιών μας είναι πολύ σημαντική πριν εφαρμόσουμε ένα κόκκινο κραγιόν. Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε ένα αρκετά ενυδατικό lip balm ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Βήμα 3ο

#Απόχρωση

Ευτυχώς για όλες μας, πλέον μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα μία τεράστια ποικιλία από αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν. Θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα πως κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την ιδανική απόχρωση για εκείνη ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας της.

Βήμα 4ο

#Περίγραμμα

Το να κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών μας είναι απαραίτητο βήμα κάθε φορά που φοράμε κραγιόν. Πόσο μάλλον εάν θέλουμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν. Εάν θέλουμε να πετύχουμε την τέλεια εφαρμογή θα πρέπει να έχουμε σχεδιάσει το περίγραμμα των χειλιών μας. Προσοχή, όμως, το μολύβι των χειλιών θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην απόχρωση του κραγιόν μας.

Βήμα 5ο

#Ακρίβεια στην εφαρμογή

Μπορεί το overlining να ήταν μία beauty τάση που μας απασχόλησε παλαιότερα, ωστόσο πλέον θεωρείται κάπως ξεπερασμένη. Όταν θα δημιουργήσουμε δηλαδή το περίγραμμα των χειλιών μας με το μολύβι θα πρέπει να παραμείνουμε στη γραμμή των χειλιών μας χωρίς να ξεφύγουμε από αυτή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως όσο πιο φυσικές τόσο πιο όμορφες είμαστε.

Βήμα 6ο

#Διάρκεια

Εάν θέλουμε το κραγιόν μας να παραμείνει αναλλοίωτο κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να ανησυχούμε συνεχώς εάν χρειάζεται να το ανανεώσουμε, υπάρχει λύση. Μπορούμε να βρούμε μία τεράστια ποικιλία στα καταστήματα από κόκκινα κραγιόν ,matte ή μη, τα οποία θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

Βήμα 7ο

#Διόρθωση

Πολλές φορές θέλουμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου πιστεύουμε πως δεν θα τα καταφέρουμε και θα μουντζουρωθούμε. Ωστόσο, ακόμα κι αν συμβεί αυτό μπορούμε να διορθώσουμε αμέσως ακόμα και το πιο μικρό λάθος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το concealer που έχουμε ήδη στο νεσεσέρ μας. Εάν κάνουμε κάποιο λάθος στο περίγραμμα ή στην εφαρμογή του κραγιόν μας αρκεί μια μικρή ποσότητα από concealer για να διορθώσουμε την παραμικρή ατέλεια.

Βήμα 8ο

#Λάμψη

Τώρα που η άνοιξη πλησιάζει, πολλές γυναίκες έχουμε τη διάθεση να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας. Ακολουθώντας τις τάσεις της ομορφιάς, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν με ένα lip gloss σε κόκκινη απόχρωση. Εναλλακτικά, αφού έχουμε εφαρμόσει κανονικά το κόκκινο κραγιόν στα χείλη μας μπορούμε να προσθέσουμε μία λεπτή στρώση από διαφανές lip gloss στα χείλη μας. Τέλος, εάν θέλουμε ένα λαμπερό αλλά πιο basic αποτέλεσμα, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε και πάλι ένα διαφανές lip gloss και να εφαρμόσουμε μία μικρή ποσότητα στο κέντρο των χειλιών μας. Το αποτέλεσμα θα είναι να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα