H Chiara Ferragni μας υπενθύμισε τη στιλιστική αξία του λευκού πουκάμισου
Instagram @fashiontomax

[ap_gallery id=”7331″]

Ένα λευκό πουκάμισο είναι ο απόλυτος καμβάς για εμάς τις γυναίκες. Δεν έχει κανένα ηλικιακό όριο, ταιριάζει με τα πάντα και είναι η απάντηση στην ερώτηση «Δεν ξέρω τι να φορέσω» όποια κι αν είναι η περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο ή σε κάποιο επίσημο γεύμα μέχρι στις casual βόλτες μας στην πόλη ή ακόμα και στην παραλία, πάντα θα μπορούμε να βρούμε ένα λευκό πουκάμισο που να μας ταιριάζει.

Ειδικά, τις τελευταίες σεζόν, που υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές μόδας που έχουν χρησιμοποιήσει το λευκό πουκάμισο ως key piece στις συλλογές τους. Φέτος την άνοιξη μάλιστα, το αγαπημένο μας must have κομμάτι εκσυγχρονίζεται ακόμα περισσότερο. Πλέον, θα βρείτε στα καταστήματα μία τεράστια ποικιλία από λευκά πουκάμισα με βολάν, κεντήματα ή ακόμα και με στάμπες, τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό ή basic σύνολο μας.

Ακριβώς για αυτό μας έπεισε και το look που επέλεξε να φορέσει η Chiara Ferragni στο fashion show του οίκου Philosophy di Lorenzo Serafini κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου. Η influencer δημιούργησε ένα look που μπορούμε να αντιγράψουμε όλες μας φέτος την άνοιξη. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα μαύρο δερμάτινο shorts με μαύρο καλσόν με pattern, λευκό πουκάμισο με βολάν, μαύρα combat boots και ένα πανωφόρι σε γήινες αποχρώσεις.

Έτσι, είτε έχουμε μία μεγάλη ποικιλία από λευκά πουκάμισα στη συλλογή μας είτε όχι, αυτή την άνοιξη αξίζει να επενδύσουμε σε ένα ή και περισσότερα νέα πουκάμισα. Διακοσμημένα με πέρλες ή κεντήματα, σε κλασικές ή πιο loose γραμμές, τα λευκά πουκάμισα θα είναι πάντα updated και in fashion.

Εμείς μάλιστα κάναμε την έρευνα μας και συγκεντρώσαμε τα λευκά πουκάμισα που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας.

Instagram @fashiontomax
Instagram @fashiontomax
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα