Πώς θα υιοθετήσεις τα fashion trends που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

[ap_gallery id=”7115″]

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παρακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, επιλέγεις προσεκτικά ποιες θα υιοθετήσεις και ποιες όχι, ενώ ψάχνεις συνεχώς νέους συνδυασμούς για να δημιουργήσεις looks για κάθε πιθανή περίσταση, η αρχή του νέου χρόνου είναι σίγουρα η αγαπημένη σου περίοδος. Γιατί;

Αυτή την εποχή ακόμα, οι περισσότερες γυναίκες θέτουμε νέους στόχους για τη νέα χρονιά, από τους οποίους φυσικά δεν λείπουν και τα fashion resolutions. Ευτυχώς για εμάς λοιπόν, ο χειμώνας του 2020 έχει τεράστιο στιλιστικό ενδιαφέρον, καθώς μας προσφέρει μία τεράστια ποικιλία από τάσεις, που σίγουρα δεν θα μας απογοητεύσουν.

Ποια είναι λοιπόν τα trends που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες;

Total knit σύνολα σε γήινες αποχρώσεις συνδυάζουν άνεση και κομψότητα, loafers που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα after office drinks, vintage vibes που θα σε βοηθήσουν να πειραματιστείς ακόμα περισσότερο με το στιλ σου, oversized τσάντες που χωρούν πολλά περισσότερα πράγματα από όσα χρειάζεσαι είναι μερικές από τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν αυτή την εποχή.

Τέλος, ένα νέο styling trick έρχεται για να αναβαθμίσει τα σύνολα μας και να κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη. Ο λόγος για τα comfortable chic σύνολα, που συνδυάζουν ακριβώς αυτά τα στοιχεία. Άνεση και κομψότητα. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως στην καθημερινότητα σου, αλλά και γενικότερα, θα πρέπει να δημιουργείς συνδυασμούς με κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσες ώρες και αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Loose γραμμές, ρούχα που είναι ακριβώς στο νούμερο σου- όχι μικρότερο, όχι μεγαλύτερο-, παπούτσια που εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι σου, αλλά και αξεσουάρ που ναι με αναβαθμίζουν τα σύνολα σου αλλά σε κάνουν να νιώθεις και όμορφα.

 

 

Δείτε επίσης τη νέα καμπάνια του οίκου Versace με πρόσωπο την Jennifer Lopez:

[ap_gallery id=”7108″]

 

Σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσετε στις εκπτώσεις;

[ap_gallery id=”7105″]

 

[ap-read-more post=”638138″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα