Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσουμε το αγαπημένο μας maxi φόρεμα ακόμα και τον χειμώνα

[ap_gallery id=”7081″]

Υπάρχει στις συλλογές όλων των γυναικών. Μας κάνει να νιώθουμε άνετα, ενώ ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μας. Μας βοηθά να δημιουργήσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς ενώ είναι η εύκολη λύση για εμάς τις ημέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Ο λόγος για το maxi φόρεμα, το item που λατρεύουμε οι περισσότερες γυναίκες. Κάποτε μπορεί μάλιστα να επιλέγαμε maxi φορέματα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ευτυχώς για εμάς, αυτό δεν ισχύει πια. Πλέον μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας μακρύ φόρεμα και να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα, που αυτή την εποχή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μας ενέπνευσε με ένα της look. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας φόρεσε ένα maxi φόρεμα με pussy bow δέσιμο και 70s μοτίβο και το συνδύασε με ένα πλεκτό πουλόβερ σε έντονη γαλάζια απόχρωση. Τόνισε τη μέση της με μία δερμάτινη καφέ ζώνη και επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες μπότες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα cozy παλτό και μία shouder τσάντα.

Η ηθοποιός έτσι ακολούθησε το παράδειγμα των fashionistas και μετέτρεψε το φόρεμα της σε φούστα, ενώ μας απέδειξε πως μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας maxi φόρεμα ακόμα και τον χειμώνα και να νιώθουμε άνετα.

 

 

[ap-read-more post=”631875″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα