Η Jennifer Lopez δημιούργησε ένα casual look, φορώντας το αγαπημένο παλτό της Meghan Markle

Σίγουρα, η Jennifer Lopez και η Meghan Markle δεν έχουν το ίδιο στιλ. Είναι μάλλον τελείως διαφορετικός ο τρόπος που επιλέγουν να ντύνονται. Η δούκισσα του Sussex επιλέγει να κρατά χαμηλούς τους τόνους όσο αφορά στο στιλ της, συνήθως κάνει κάποιες συντηρητικές επιλογές ενώ υπάρχουν φορές που υιοθετεί κάποιο trend. Γενικώς προσπαθεί να κρατά μία ισορροπία ανάμεσα στο τι της αρέσει και στους κανόνες που της επιβάλει το πρωτόκολλο.

Η Jennifer Lopez από την άλλη είναι μία γυναίκα, η οποία είναι πολύ τολμηρή όσον αφορά το στιλ της. Την έχουμε δει να φοράει τα πάντα, να κάνει πολύ σωστές και κομψές επιλογές, αλλά και λάθη τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τραγικά. Το σίγουρο είναι πως θεωρείτε trendsetter και κάθε της εμφάνιση αποσπά χιλιάδες σχόλια.

Πώς λοιπόν δύο γυναίκες με τόσο διαφορετικό στιλ μπορούν να βρούνε ένα κοινό στοιχείο; Η απάντηση που ψάχνουμε βρίσκεται σε ένα look της Jennifer Lopez. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια να κάνει βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα casual chic σύνολο και συγκεκριμένα το αγαπημένο παλτό της Meghan Markle.

Η Jennifer Lopez δημιούργησε ένα total black σύνολο, συνδυάζοντας μαύρο top με μαύρο αθλητικό παντελόνι και λευκά sneakers. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με παλτό σε μπεζ απόχρωση, το οποίο αμέσως έκανε τη διαφορά στην εμφάνιση της.

Ακριβώς αυτό είναι και το αγαπημένο πανωφόρι της δούκισσας του Sussex, την οποία έχουμε δει πολλές φορές να το φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Ένα παλτό σε μπεζ απόχρωση όμως ανήκει στην κατηγορία των must have κομματιών που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας. Είναι η επιτομή της κομψότητας, ταιριάζει με τα πάντα, ενώ κάνει τα σύνολα μας να αποπνέουν έναν αέρα ανεπιτήδευτης κομψότητας.

https://www.instagram.com/p/B42o9_Apm6h/

Splash News

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα