Ewan McGregor: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της κόρης του για την εθισμό της,την έκτρωση και τον βιασμό

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για όλα όσα έχει βιώσει τον τελευταίο χρόνο προχώρησε η κόρη του, Ewan McGregor, Clara πριν από λίγες μέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το 23χρονο μοντέλο θέλοντας να βοηθήσει τους γύρω της να αισθάνονται λιγότερο μόνοι, μοιράστηκε μαζί τους τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίζει με την κατάθλιψη, τον εθισμό στα χάπια, μίλησε ανοιχτά  για την έκτρωση που έκανε και την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφο της.

«Ντρέπομαι τόσο πολύ για μερικά από τα ψυχικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω, τα οποία μάλιστα δεν θέλησα πότε να τα πω στους φίλους μου. Τον περασμένο χρόνο ήρθα αντιμέτωπη με την εξαρτήσεις, με την κατάθλιψη και το άγχος, είχα σχέση με κάποιον που με κακοποιούσε, έκανα έκτρωση και η λίστα συνεχίζεται» δήλωσε η 23χρονη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υποφέρω από το άγχος από τότε που ήμουν τεσσάρων. Αυτό ήταν κάτι που με είχε εμποδίσει να ζήσω τη ζωή που ήθελα. Είναι σαν να ήμουν σε ένα κλουβί, όπου ακόμη προσπαθώ να βγω από αυτό. Πάλευα για χρόνια με τις ουσίες οι οποίες με οδήγησαν στα Xanax, αλλά είμαι υπερήφανη που είμαι καθαρή και νηφάλια από τα χάπια εδώ και 110 μέρες».

Η ίδια στη συνέχεια λέει πως ακόμη αισθάνεται ντροπή για την σεξουαλική κακοποίηση που επέτρεψε να της συμβεί από κάποιον πρώην που  δεν αποκάλυψε τη ταυτότητα του.

«Ντρέπομαι για την κακοποίηση που επέτρεψα να μου συμβεί. Κατηγορώ τον εαυτό μου για τις μελανιές, τα μαύρα μάτια, τους βιασμούς και τις επιθέσεις που «αυτός» μου έκανε».

«Αυτή τη στιγμή ανακτώ τη δύναμη μου και αισθάνομαι τόσο χαρούμενη και ευλογημένη που είμαι εδώ» ήταν το μήνυμα στο τέλος της εξομολόγησης της και όπως ήταν φυσικό τα μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης κάτω από την ανάρτηση της ήταν εκατοντάδες.

Δείτε την ανάρτηση της:

https://www.instagram.com/p/B27dYF-JOm7/?utm_source=ig_web_copy_link

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα