Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε ένα φόρεμα από το brand Zeus+Dione στην top απόχρωση του φθινοπώρου
Instagram @tatistefanidou

Φέτος, οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι κάπως διαφορετικές. Οι σχεδιαστές μας πρότειναν να προσθέσουμε περισσότερο χρώμα στα σύνολα μας, κάτι που θα μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση, ακόμα και μέσα στον χειμώνα. Έτσι, αποχρώσεις όπως το έντονο κόκκινο, το φούξια ή το κίτρινο είναι ιδανικές για αυτή την εποχή. Εάν μάλιστα θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο με το στιλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μονοχρωματικό look στο αγαπημένο σας χρώμα.

Ακριβώς αυτή την επιλογή έκανε και η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρεμιέρα της εκπομπή της. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό, φορώντας ένα πολύ κομψό look. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα σε έντονη φούξια απόχρωση από το ελληνικό fashion brand Zeus+Dione, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες ακριβώς στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια, ενώ το make up look της ήταν σε γήινες αποχρώσεις.

Το look της παρουσιάστριας λοιπόν ενέπνευσε όλες εμάς που θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερο χρώμα στα σύνολα μας. Έτσι εάν θέλετε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, μη ξεχάσετε να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα φόρεμα ή ένα πουκάμισο σε κάποια έντονη απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/B2rMuZCCPw6/

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα