Ανακαλύψαμε τα fashion items που αξίζει να προσθέσετε στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα

[ap_gallery id=”6518″]

Οι διακοπές μας αισίως ολοκληρωθήκαν, εμείς επιστρέψαμε στην πόλη και έχουμε θέσει ένα νέο στόχο. Να ενημερωθούμε για όλες τις τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2019 και να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε τη shopping list μας. Οι τάσεις για ακόμα μία φορά είναι πολλές και διαφορετικές ώστε καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και το lifestyle της.

Εάν υπάρχει μία τάση που έχουμε ξεχωρίσει λίγο περισσότερο όμως, αυτή είναι ο συνδυασμός δύο αγαπημένων μας μοτίβων. Του καρό και του ριγέ. Αφορμή ήταν η νέα resort συλλογή του οίκου Prada, που μας προτείνει να συνδυάσουμε τις ρίγες με το καρό. Έτσι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά street style looks για το φθινόπωρο.

Ριγέ midi φούστες συνδυάζονται άψογα με εξίσου ριγέ πουκάμισα και καρό blazer που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και στις casual βόλτες μας στην πόλη. Ριγέ κάλτσες σε έντονες αποχρώσεις προσθέτουν μία πιο fun πινελιά στα καθημερινά casual σύνολα μας, ενώ ένα ριγέ πουκάμισο σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι και σε μία βραδινή μας έξοδο.

Καθώς ετοιμάζετε λοιπόν τη λίστα με τα κομμάτια που θα προσθέσετε φέτος το φθινόπωρο στη συλλογή σας, μη ξεχάσετε να προσθέσετε και κομμάτια σε αυτά τα δύο μοτίβα.

 

Δείτε επίσης σε ποιες τσάντες αξίζει να επενδύσετε αυτή την εποχή.

[ap_gallery id=”6516″]

[ap-read-more post=”616394″]

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα