Total black look το καλοκαίρι; Η Τατιάνα Στεφανίδου μας δείχνει τον πιο κομψό τρόπο

Σίγουρα, η κομψότητα και η πολυτέλεια που προσφέρει το μαύρο χρώματα στα σύνολα μας είναι αδιαμφισβήτητη. Όπως σίγουρο είναι πως τους καλοκαιρινούς μήνες, το μαύρο δεν είναι η πρώτη μας επιλογή. Έχουμε πει πολλές φορές πως οι τάσεις της μόδας για φέτος το καλοκαίρι μας προκαλούν να προσθέσουμε στα σύνολα μας χαρούμενες αποχρώσεις και έντονα μοτίβα.

Ωστόσο, ένα total black σύνολο είναι η safe επιλογή για όλες εμάς. Ναι ακόμα και το καλοκαίρι. Πώς θα δημιουργήσουμε λοιπόν ένα κομψό και chic σύνολο σε μαύρο αυτή την εποχή; Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση μας έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια, η οποία είναι σίγουρα μία γυναίκα με στιλ ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και μας προσέφερε την έμπνευση που χρειαζόμασταν.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα midi wrap φόρεμα ιδανικό για αυτή την εποχή. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα mules, τα οποία είναι top τάση αυτή την εποχή. Το look της παρουσιάστριας είναι ιδανικό για αυτή την εποχή, ενώ εάν αλλάξουμε παπούτσια και προσθέσουμε ένα ζευγάρι θηλυκά ψηλοτάκουνα πέδιλα, θα δημιουργήσουμε ένα πολύ κομψό βραδινό σύνολο.

Συνεπώς, εάν αξίζει να φορέσετε μαύρο αυτή την εποχή, αξίζει να δοκιμάσετε το look της παρουσιάστριας.

 

https://www.instagram.com/p/B0VaEynCwXX/

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα