Η Hailey Baldwin δημιούργησε το ιδανικό street style look για το καλοκαίρι με ένα λευκό φόρεμα

Όπως έχουμε ξαναπεί, το λευκό φόρεμα έχει ακριβώς την ίδια θέση στην καρδιά και τη γκαρνταρόμπα μας με το μαύρο φόρεμα τους χειμερινούς μήνες. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό λευκό φόρεμα, ανάλογα με την περίσταση που θέλει να το φορέσει, formal ή casual. Είναι κομψό, διαχρονικό, ενώ λειτουργεί ως καμβάς για εμάς, επάνω στον οποίο μπορούμε να προσθέσουμε εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία μάλιστα τόσο καλύτερη μας φαίνεται η επιλογή ενός λευκού φορέματος για την καθημερινότητα μας. To look που δημιούργησε η Hailey Baldwin μάλιστα μας απέδειξε πως μπορούμε να φορέσουμε ένα mini λευκό φόρεμα και το αποτέλεσμα να είναι σούπερ κομψό και chic.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Hailey Baldwin μαζί με το σύζυγο της Justin Bieber, με το μοντέλο να φορά ένα λευκό mini φόρεμα, το οποίο κολάκευε με τον πιο κομψό τρόπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, χρυσούς κρίκους και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Το σύνολο της Hailey μας ενέπνευσε για το πως μπορούμε να δημιουργήσουμε και εμείς ένα καλοκαιρινό street style look με ένα λευκό φόρεμα και να νιώθουμε όλη μέρα άνετες και κομψές.

Splash News

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα