Size Matters: Από πού θα αγοράσετε stylish ρούχα αν έχετε επιπλέον κιλά;

Οι γυναίκες με τις πλούσιες καμπύλες πολύ συχνά δυσκολεύονται να βρουν stylish ρούχα και αξεσουάρ. Τα περισσότερα καταστήματα που ασχολούνται με τη μόδα για τα plus size κορίτσια, έχουν κομμάτια που δεν ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές με αποτέλεσμα όσες θέλουν να είναι μέσα στη μόδα και να κάνουν τη διαφορά με το ντύσιμό τους, να δυσκολεύονται ιδιαίτερα να βρουν αυτό που ψάχνουν. Εμείς βρήκαμε μερικά websites στα οποία όπως θα διαπιστώσετε δεν έχουν μόνο μεγάλα νούμερα, αλλά και πολύ ξεχωριστά σχέδια σε ρούχα και αξεσουάρ έτσι ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

1. www.matfashion.com  Πρόκειται για τη γνωστή εταιρεία, καταστήματα της οποίας υπάρχουν και σε όλη την Ελλάδα. Θα βρείτε υπέροχα ρούχα αλλά και τα ιδανικά αξεσουάρ για να τα συνδυάσετε, έτσι ώστε να δημιουργήσετε outfits για όλη την ημέρα.

2. www.modcloth.com Εδώ μπορούν να ψωνίσουν όλες οι γυναίκες. Για εσάς που ψάχνετε μεγαλύτερο νούμερο υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και θα διασκεδάσετε ψωνίζοντας σε ένα website με πολύ καλή κατηγοριοποίηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

3. www.citychiconline.com Αυτό το e-shop θα γίνει το αγαπημένο σας μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει. Ο λόγος είναι απλός, ανάμεσα σε όλα όσα μπορείτε να βρείτε, ξεχωρίζει η σειρά με μαγιό και ρούχα για την παραλία.

4. www.shoprumandcoke.com Αν ψάχνετε το ιδανικό outfit για μια ιδιαίτερη βραδινή έξοδο, τότε αυτός είναι σίγουρα ο προορισμός που θα λατρέψετε. Τόσο τα φορέματα όσο και τα σύνολα που αποτελούνται από φούστες και crop tops είναι αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας.

5. www.ullapopken.gr  Και εδώ τα ρούχα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες οι οποίες σας διευκολύνουν να βρείτε αυτά που χρειάζεστε. Εκτός των άλλων υπάρχει πλούσια συλλογή σε εσώρουχα και αξεσουάρ που χρειάζονται όλες οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους.

6. www.torrid.com Είναι ένα από τα e-shops με την πιο μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ. Μεταξύ άλλων θα βρείτε παπούτσια, μαγιό και γενικότερα, κομμάτια που είναι κατάλληλα για όλα τα στιλ.

7. www.tatyana.com Ο προορισμός αυτός απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν το το ρετρό ντύσιμο. Δεν είναι plus size απλώς τυχαίνει να έχει μεγάλα νούμερα σχεδόν σε όλα τα σχέδια που πωλούνται. Αν λοιπόν θέλετε κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας, που θυμίζουν μια άλλη εποχή, τότε σίγουρα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στην εν λόγω συλλογή.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα ρούχα και αξεσουάρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

H Candice Swanepoel σχεδιάζει μια capsule συλλογή για καλό σκοπό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα