Marks & Spencer: Ποιες είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας του καμπάνιας;

Τα Marks & Spencer παρουσίασαν σήμερα τη νέα τους καμπάνια, στην οποία συμμετέχουν επιφανείς γυναίκες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους . Με σκοπό να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες αλυσίδες καταστημάτων το brand συνεχίζει την ίδια ιδέα που είχε εμπνευστεί για την χειμωνιάτικη κολεξιόν του και στην οποία πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Helen Mirren και το top model Karen Elson.

Στις φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια ξεχωρίζουν η διάσημη τραγουδίστρια των Eurythmics, Annie Lennox, η ηθοποιός Emma Thompson, το supermodel και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Alek Wek και η τραγουδίστρια, Rita Ora.

Η φωτογράφος Annie Liebovitz επιστρατεύτηκε και πάλι από το Marks & Spencer για να πραγματοποιήσει μια σειρά εντυπωσιακών λήψεων με τις σταρ να φορούν κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή της φίρμας.

Ο γενικός διευθυντής των M&S, Patrick Bousquet-Chavanne, μάλιστα σχολίασε: « Αυτές οι γυναίκες εκπροσωπούν τις ξεχωριστές και διαφορετικές γυναίκες της σύγχρονης Βρετανίας. Είναι ενωμένες στα εξαιρετικά επιτεύγματά τους και σίγουρες για τις διαφορές τους. Τα Marks & Spencer είναι ένα δημοκρατικό brand το οποίο είναι προσβάσιμο στις γυναίκες όλων των ηλικιών και όλων των κατευθύνσεων οπότε είναι φυσιολογικό για τα M&S να τιμούν τις γυναίκες καθ’ αυτό τον τρόπο».

 Διαβάστε επίσης: Spring essentials: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας αυτή την Άνοιξη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα