Γνωρίστε το 83χρονο μοντέλο που βάζει κάτω 20χρονες

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία και όταν μια γυναίκα είναι πραγματικά όμορφη ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της. Ειδικά όταν τα σημάδια του χρόνου – οι ρυτίδες- είναι χαραγμένες στο πρόσωπό της και δεν έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Αυτό απέδειξε η 83χρονη Carmen Dell’Orefice ή αλλιώς το μοντέλο που κοσμεί το εξώφυλλο της ανοιξιάτικης έκδοσης του περιοδικού μόδας «New You», το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες των 35 και άνω και το οποίο μετράει σχεδόν 70 χρόνια κυκλοφορίας.

Η Carmen είναι το πιο μεγάλο ηλικιακά ενεργό μοντέλο αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία της μόδας, ξεκίνησε την καριέρα της στα 13 της χρόνια, όμως μεγάλη επιτυχία γνωρίζει τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

«Η Carmen είναι η προσωποποίηση του να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Αψηφά το χρόνο», είπε για εκείνη ένας από τους υπεύθυνους του περιοδικού. Όσο για την ίδια, τι δηλώνει; «Είχα μια πολύ αξιοσέβαστη καριέρα, αλλά δεν είχα μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Ήμουν χαμαιλέοντας. Ευτυχώς, ήξεραν ότι ήμουν ευπαρουσίαστη, υπεύθυνη, ψύχραιμη και συνεργάσιμη και έκανα καλά τη δουλειά. Σήμερα είμαι σε μια ηλικία που θεωρείται μη εμπορεύσιμη. Ωστόσο κατάφερα να το γυρίσω υπέρ μου αυτό».

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα