Eye candy: Μετά τον Matthew McConaughey, έρχεται ο Colin Farell για τους Dolce & Gabbana

Μόλις πριν λίγα λεπτά έφτασε στο mail το beauty department μια ανακοίνωση που έκανε την καρδιά μας να χτυπήσει λίγο πιο δυνατά αυτό το busy μεσημέρι Παρασκευής. Μετά τον Matthew McConaughey, το νέο μέλος της «αρωματικής» οικογένειας των ιταλών Dolce & Gabbana είναι ο γοητευτικός (σαγηνευτικός, super hot, αγαπημένος μας) Colin Farrell.

O Colin θα εκπροσωπεί από εδώ και στο εξής το ολοκαίνουργιο (τόσο καινούργιο που δεν έχουμε εικόνα) άρωμα του οίκου Intenso. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Colin Farrell για τον οίκο Dolce & Gabbana μέσω του αρώματος  και της καμπάνιας, που θα αποκαλυφθούν τους προσεχείς μήνες. Η καμπάνια παρουσιάζει  τον Colin Farrell ως το τέλειο πρότυπο του μοντέρνου άνδρα Dolce & Gabbana και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό.  Όταν δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο άρωμα, σκεφτήκαμε αμέσως τον Colin, καθώς ενσαρκώνει  απόλυτα τη δύναμη και τον αισθησιασμό ενός άνδρα».

Φυσικά συμφωνούμε απόλυτα και δεν μας εκπλήσσει η επιλογή καθώς έχουμε συνηθίσει τον Colin ντυμένο με τα κοστούμια των ιταλών σχεδιαστών. Τώρα αναμένουμε με ανυπομονησία την καμπάνια…

Δείτε ακόμα: 

Joan Rivers: Βγήκε το πόρισμα του θανάτου της

Μαρία Μενούνος: Τι συνέβη στην όμορφη παρουσιάστρια;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα