Ποιος αποκάλυψε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ξετρελαμένη, δεν είναι απλώς συγκινημένη. Το ζει λες και είναι το πρώτο της παιδί»

Δείτε τι γράφει σήμερα το Peoplegreece.com για ένα από τα πιο καυτά θέματα των ημερών. Τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της Ελένης Μενεγάκη.

Δύο ημέρες έχουν περάσει από την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο, όπου την περασμένη Κυριακή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια, η οποία θα επιστρέψει σε ένα μήνα στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις, ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της κοντά στον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα υπόλοιπα παιδιά της.

Ο μαιευτήρας, γυναικολόγος και χρόνια φίλος της «ωραίας Ελένης», Γιώργος Σταματίου, μίλησε στην εφημερίδα Real Life, αποκαλύπτοντας: «Είναι ξετρελαμένη, δεν είναι απλώς συγκινημένη. Το ζει λες και είναι το πρώτο της παιδί», και πρόσθεσε για τον χαρούμενο μπαμπά Μάκη Παντζόπουλο: «Εξυπακούεται, ότι είναι δίπλα της. Όπως κάθε σύζυγος. Όποτε πάω στο δωμάτιο τον βρίσκω συνέχεια δίπλα της».

Menegaki Iasw

Όσο για το σε ποιον μοιάζει το μωρό; Ο Γιώργος Σταματίου επεσήμανε: «Τα παιδάκια είναι όλα τόσο γλυκά, έχει όμως και τα δικά του χαρακτηριστικά. Η μικρή, πάντως, φέρνει του μπαμπά της».

Δείτε επίσης:

Αυτή είναι η vip σουίτα που έμεινε η Ελένη Μενεγάκη στο μαιευτήριο: Δείτε πόσο στοιχίζει! 

Η αποκάλυψη των συνεργατών για το μωρό της Μενεγάκη και η επίσκεψη του γιου της Άγγελου στο μαιευτήριο

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη ανακοίνωση για την γέννηση του 4ου παιδιού της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα