Πέντε τρόποι να φορέσετε το crop top αν έχετε ξεπεράσει τα 20

Εδώ και λίγο καιρό, τα μπλουζάκια που αφήνουν εκτεθειμένη την κοιλιά πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις όχι μόνο των σταρ αλλά και των καθημερινών fashionistas. Αν και νομίζαμε ότι τα είχαμε αποχαιρετήσει για τα καλά την δεκαετία του 90, εκείνα επέστρεψαν ανανεωμένα έτοιμα να κατακτήσουν κάθε γκαρνταρόμπα -από εκείνη των 16άρηδων μέχρι εκείνη των σαραντάρηδων.

Όμως η κάθε ηλικία έχει τα fashion do’ s and don’ ts. Εμείς σας λέμε κάποιες απλές οδηγίες για να φορέσετε τα κοντά αυτά μπλουζάκια ακόμα κι αν  δεν είστε έφηβες παίρνοντας παράδειγμα από τις αγαπημένες μας celebrities.

1. Καλύψτε τον αφαλό σας

Δεν είναι η δεκαετία του 90 και δεν είστε η Britney Spears.  Τα crop tops δείχνουν πιο ωραία στις γυναίκες που είναι πάνω από 30 όταν είναι καλυμμένο το κάτω μέρος της κοιλιάς τους και μόνο ένα μικρό μέρος δέρματος –εκείνη η λεπτή λωρίδα κάτω από το στήθος- είναι εκτεθειμένο.

2. Μην προτιμάτε τα έντονα χρώματα

Καλύτερα να αφήσετε τα έντονα χρώματα για κορίτσια κάτων των 25 κι εσείς να προτιμήσετε ουδέτερες και σκούρες αποχρώσεις.

3. Συνδυάστε τα με εκλεπτυσμένα αξεσουάρ

Αν θέλετε να φορέσετε crop tops καλό είναι να μην «λουστείτε» με funky αξεσουάρ –όπως στέκες, αθλητικά παπούτσια και χαριτωμένες τσάντες- αλλά να το συνδυάσετε με πιο «ενήλικα» κολιέ, βραχιόλια και υποδήματα.

4. Προτιμήστε τα minimal σχέδια

Διαλέξτε αυτά που έχουν πιο minimal κόψιμο -ίσως και με γιακά- γιατί ενώ αποκαλύπτουν δέρμα δείχνουν πιο επίσημα κι εκλεπτυσμένα και μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί ως το βράδυ.

5. Κρατήστε το κομψό

Επειδή πρόκειται να εντάξετε κάτι πολύ νεανικό στο στυλ σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετήσετε όλες τις στυλιστικές συνήθειες των εφήβων –όπως τα πράσινα μαλλιά και το μαύρο κραγιόν. Είναι απαραίτητο να κρατήσετε το look εκλεπτυσμένο και low key ώστε να μην σας περάσει κανείς για μαθήτρια.

 Διαβάστε επίσης: Ποιες διάσημες κυρίες έγιναν για λίγο σχεδιάστριες για χάρη του Οίκου Fendi;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα