Bregje Heinen: Ένα νέο, πολλά υποσχόμενο μοντέλο

Γεννήθηκε το 1993 στην Ολλανδία και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη φωτογραφία είναι κάτι παραπάνω από όμορφη. Η Bregje Heinen είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον χώρο της μόδας τον τελευταίο καιρό.

Την ανακάλυψαν μέσω του Hyves, ένα κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιούν πολλοί νέοι άνθρωποι στην Ολλανδία και αμέσως υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Η καριέρα της στην ουσία ξεκίνησε όταν το 2011 επιλέχθηκε για να περπατήσει στο fashion show της Victoria’s Secret μαζί με τους διάσημους αγγέλους της εταιρείας και το γεγονός αυτό έγινε η αφορμή για να την προσέξουν σημαντικοί άνθρωποι του χώρου. Έτσι δεν άργησαν να έρθουν ελκυστικές προτάσεις από τον χώρο της μόδας αλλά και της ομορφιάς.

Στα 21 της μόλις χρόνια έχει ήδη δουλέψει με πολύ γνωστές εταιρείες όπως οι Replay, Topshop, Karen Millen, Sisley και DKNY, ενώ παράλληλα έχει περπατήσει σε fashion shows σε όλες σχεδόν τις μητροπόλεις της μόδας. Φυσικά μιας και το πρόσωπο και οι αναλογίες της είναι τέλειες, έχει φωτογραφηθεί για μερικά από τα πιο σημαντικά περιοδικά του κόσμου.

Συγκρατήστε το όνομά της γιατί απ’ ότι φαίνεται η νεαρή Bregje από την Ολλανδία, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Δείτε ακόμα: Ποιον Οίκο επέλεξε τελικά η Kim Kardashian για το νυφικό της;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα