H Αλέκα Καμηλά δείχνει πώς να φορέσετε σωστά τα κρόσσια

Μιας και φέτος επανέρχονται τα 1970s  στο προσκήνιο, όλα τα στοιχεία με boho διάθεση είναι επίκαιρα και μπορείτε να τα εντάξετε στο καθημερινό σας ντύσιμο ανάλογα φυσικά με το στιλ και τον χαρακτήρα σας. Έτσι και η Αλέκα Καμηλά, που παρουσιάζει μαζί με τους Κατερίνα Καινούργιου, Μπέττυ Μαγγίρα και Γιώργο Λιανό την εκπομπή Όλα Παίζουν, αποφάσισε να φορέσει ένα σύνολο που έχει κρόσσια.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα πλεκτό τοπ με see through λεπτομέρειες το οποίο έχει τελείωμα με κρόσσια. Το συνδύασε με χακί παντελόνι σε κλασική γραμμή ενώ το look της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά πέδιλα που επίσης ήταν διακοσμημένα με κρόσσια και έδεναν στον αστράγαλο. Όλα τα κομμάτια του outfit της είναι από τα καταστήματα Zara, ενώ μας άρεσε ιδιαίτερα το ότι χτένισε τα μαλλιά της σε μια χαλαρή vague.

Αν θέλετε και εσείς να φορέσετε κάτι αντίστοιχο, μπορείτε να συνδυάσετε το ίδιο τοπ και με ψηλόμεσο παντελόνι, ενώ να θυμάστε ότι αν επιλέξετε να φορέσετε κρόσσια σε δύο σημεία (όπως η Αλέκα Καμηλά, σε τοπ και παπούτσια) δε θα πρέπει να υπερβάλλετε στα αξεσουάρ με κανέναν τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια εντυπωσιακή Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Ποια παίκτρια του «The Voice 2» πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και γιατί;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα