H νέα δύναμη στην αντιγήρανση λέγεται CELL CAPITAL και φέρει την υπογραφή της Galénic

Σαν αληθινός αλχημιστής της κοσμητολογίας, η Galénic δημιουργεί ανέκαθεν μία μοναδική τεχνογνωσία στις συνθέσεις, των οποίων γνωρίζει τέλεια κάθε μυστικό. Στην καρδιά του πόλου Έρευνας & Ανάπτυξης, μία ομάδα 10 ατόμων είναι αφιερωμένη ψυχή τε και σώματι στη δημιουργία συνθέσεων προσαρμοσμένων στα μέτρα σας, μετά από εκατοντάδες δοκιμές. Κάθε συστατικό, κάθε δέρμα απολαμβάνει μια μοναδική «συνταγή», έναν έξυπνο και καινοτόμο συνδυασμό που συμβάλλει ολοκληρωτικά στην αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των αισθήσεων του προϊόντος.

Για τη CELL CAPITAL, oι καλλιτέχνες της γαληνικής της Galénic ξεπέρασαν τον εαυτό τους…

Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες κοίταξαν βαθιά μέσα στην επιδερμίδα, στο χόριο (το σημείο ακριβώς κάτω από την εξωτερική επιδερμίδα). Η δομή του χορίου είναι τέλεια οργανωμένη για να εξασφαλίσει ένα πραγματικό ελαστικό και πυκνό στήριγμα στο δέρμα. Οι ίνες κολλαγόνου οργανώνονται σε ένα δομημένο δίκτυο και διατηρούνται ενωμένες μεταξύ τους χάρη στις πρωτεΐνες στήριξης, που λειτουργούν σαν βιολογικά «Velcro» και λέγονται Ντεκορίνη και Λουμικάνη. Δημιουργούν έτσι πυκνές και δομημένες δέσμες τις δομές θωράκισης του χορίου. Χρόνο με το χρόνο οι ίνες κολλαγόνου αλλοιώνονται και τα σημεία στήριξης Ντεκορίνη και Λουμικάνη, σπάνε, γεγονός που δημιουργεί ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια όγκου και πυκνότητας.

IMAGE COLLAGENE

ol_4_packsΗ Έρευνα Galénic, αφιερωμένη σ’ αυτό το βιολογικό στόχο έψαξε ένα εξαιρετικό συστατικό με αντιγηραντική δύναμη ικανό όχι μόνο να αναζωογονήσει τις ίνες κολλαγόνου και να γεμίσει τη μήτρα του χορίου, αλλά επίσης και να ανανεώσει τις πρωτεΐνες στήριξης Ντεκορίνη και Λουμικάνη.

Χάρη σε μια μοναδική διαδικασία, αποκλειστική και κατοχυρωμένη που ενώνει τη δύναμη της φύσης με την βιοτεχνολογική ιδιοφυία, η Έρευνα Galénic κατάφερε να αναπαράξει ένα βλαστικό κύτταρο argan και κυρίως να πολλαπλασιάσει εκατομμύρια παρόμοια. Αληθινές μονάδες ζωής του arganier, αυτά τα φυτικά «Βλαστικά κύτταρα» συγκεντρώνουν όλη τη γενετική κληρονομιά του φυτού, άρα όλη την πεμπτουσία, την ισχύ και τη δύναμη αναζωογόνησής του.

Το αποτέλεσμα; Μια σειρά που ανασχηματίζει και σμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου, που αναδομεί και επανορθώνει την απώλεια όγκου, που λειαίνει την επιδερμίδα και σβήνει σταδιακά τις ρυτίδες. Η σειρά αποτελείται από ένα πολυτελές ελιξίριο για εντατική δράση, μια πλούσια κρέμα για ξηρές επιδερμίδες, μιαYEUX LEVRES BD λεπτόρρευστη κρέμα για κανονικά και μικτά δέρματα και το star προϊόν, μια υπερπολυτελή κρέμα ματιών και χειλιών που έχει γίνει η νέα μας εμμονή. Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ!

10 τυχερές μπορούν να κερδίσουν μια κρέμα ματιών-χειλιών & ένα υπέροχο accessoire με την υπογραφή της σειράς για την πιο glam περιποίηση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 10 ημέρες ξεκινώντας από τις 24/11 και τελειώνοντας στις 3/12. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Like στη σελίδα μας στο facebook και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Τόσο απλά!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα