Μόνο στο People: Θέλεις το μωρό σου να μοιάσει στον Πρίγκιπα George; Αυτό είναι το μυστικό του

O Πρίγκιπας George είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο τρισχαριτωμένα παιδιά του πλανήτη, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Οι πόζες, τα χαμόγελα και οι έξυπνες γκριμάτσες του, απαθανατίζονται με μανία από τους φωτογράφους και μπαίνουν σε όλα τα περιοδικά και τα blogs.

Ο ίδιος –είναι πια 21 μηνών- στις 2 Μαίου γνώρισε για πρώτη φορά την αδερφή του. Και η εμφάνισή του, έκλεψε τις εντυπώσεις. Δεν αναφερόμαστε τόσο στο ντύσιμό του, το οποίο παρέπεμπε στη δεκαετία του ’50, όσο στην τέλεια χωρίστρα του.

kate middleton william moro 7

Αυτή, ήταν αποτέλεσμα ενός προϊόντος –Natural Hair Gel από το London’s Trotters- που απευθύνεται όχι μόνο σε μωρά αλλά και σε μεγαλύτερους, κοστίζει 16 λίρες και αποστολή του είναι να τιθασεύσει τα ανέμελα μαλλιά του Πρίγκιπα George.

«Δεν περιέχει άρωμα, παρά μόνο μια φυσική μυρωδιά από ρόζμαρι και εκχυλίσματα αγγουριού», ανέφερε πηγή στο περιοδικό People.

Το κατάστημα μάλιστα αυτό παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα τόσο της μαμάς του, Kate Middleton, η οποία όπως είναι λογικό και επόμενο μετά την απόκτηση της κόρης της πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όσο και της αδερφής της και θείας του Πρίγκιπα, Pippa -είναι εξάλλου γνωστή η αγάπη που της έχει όλος ο ανδρικός πληθυσμός.

Διαβάστε ακόμα:

H Kate Middleton έχει βαλθεί να τρελάνει τον πλανήτη: Αντί να γεννήσει, δείτε τι κάνει

Baby boom απομίμηση: Η Kate Middleton έκανε για δεύτερη φορά πατέρα τον Πρίγκιπα William

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Αυτό είναι το κοριτσάκι που περιμένει το γαλαζοαίματο ζευγάρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα