Κατερίνα Καινούργιου: «Καλύτερα να μου καεί το μαλλί παρά να πάρω τηλέφωνο την Ηλιάκη»

 

Και η κόντρα συνεχίζεται ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες. Μετά την συνεργασία τους στο «Δέστε τους», ηΜαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχουν επαφές και πορεύονται σε αντίθετους δρόμους.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του «Όλα Παίζουν», δέχθηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά για τοOugachallenge, στο οποίο όμως είχε καλέσει και την Μαρία Ηλιάκη. Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε μόνη της τελικά απέναντι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος την υπέβαλε σε μία μικρή ανάκριση.

Ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε πως έκανε την πρώτη της ολοκληρωμένη σχέση στα 21 της χρόνια. «Το ξέρεις πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Ουγγαρέζο.

Το πιο hot σημείο της συνέντευξης όμως ήταν αναμφίβολα για το αν θα προτιμούσε να της καεί το μαλλί ή να πάρει τηλέφωνο την Ηλιάκη. Η Κατερίνα δεν δίστασε λεπτό και απάντησε άμεσα χαμογελόντας: «Να μου καεί το μαλλί»! Επόμενη καλεσμένη, την οποία προκάλεσε, θα είναι η συμπαρουσιάστριά της, Αλέκα Καμηλά.

Δείτε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης καθώς και τις πιο καυτές ατάκες στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου στην πιο boho φωτογράφισή της

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει πως έχασε τα τελευταία 5 κιλά που ήθελε

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα