«Αυλαία» για το Πρωινό: Δείτε πως αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
Αυλαία για το Πρωινό

«Αυλαία» έριξε για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά το Πρωινό και όλοι οι συντελεστές συγκεντρώθηκαν σε γνωστό beach bar, προκειμένου να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν και ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκπομπής.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος που συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους. Θα προσπαθήσω να μην συγκινηθώ. Το καλοκαίρι πήραμε μια απόφαση να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη με τη Φαίη. Πριν από 4 χρόνια είπαμε να παρουσιάσουμε το πρωινό μαζί. Είπαμε να το κάνουμε για μια χρονιά, αλλά τελικά το συνεχίσαμε. Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη, τόση που αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια. Όσο μας στηρίζετε με την αγάπη σας, θα το συνεχίζουμε. Είναι σα συμβόλαιο αυτό πια. Πραγματικά στον Αντ1 βρήκαμε μια πολύ ζεστή αγκαλιά από τους ανθρώπους του σταθμού. Τέτοια ζεστή αγκαλιά δεν έχω βρει ποτέ στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα και πάλι γιατί εσείς κάνετε τις επιλογές. Ευχαριστώ που μας έχετε δείξει τόση αγάπη και εμπιστοσύνη».

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι τα καλύτερα έρχονται του χρόνου και ευχαρίστησε κι εκείνη τους τηλεθεατές.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και πάλι, και αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη σύζυγό του με εμφανή συγκίνηση « Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα και συμπαρουσιάστριά μου, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη έχει τον πρώτο ρόλο στην εκπομπή. Είμαι πολύ τυχερός, γιατί είναι γυναικεία εκπομπή, και γιατί εκτός από την καλύτερη παρουσιάστρια που έχω στην Ελλάδα, έχω και την καλύτερη σύζυγό, και κυρίως την καλύτερη μάνα των παιδιών μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης για το «The Voice 2» και ενοχλήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας;

Ποιος πρωταγωνιστής του «Κάτω Παρτάλι» τα χώνει στον Γιώργο Λιάγκα;

Γιώργος Λιάγκας: Έσπασε το δάχτυλό του!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα