Bradley Cooper – Suki Waterhouse: Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση

Ο Bradley Cooper και η Suki Waterhouse πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία SAG Awards 2014 και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Οι δυο τους είναι μαζί από την περασμένη Άνοιξη και αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της διεθνούς Showbiz.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο 38χρονος ηθοποιός δεν αποχωρίστηκε στιγμή το χέρι της αγαπημένης του ενώ η βέρα που κοσμούσε το χέρι του, σε συνδυασμό με το ό,τι ήταν η πρώτη φορά που το 22χρονο μοντέλο τον συνόδευσε σε ένα τόσο επίσημο γεγονός, φούντωσε τις φήμες περί αρραβώνα.

Και γιατί όχι; Εκτός από την ομορφιά που διαθέτει η Suki, ίσως ο Bradley γοητεύτηκε επίσης με το χαμηλών τόνων προφίλ της και το γεγονός πως διαχειρίζεται άψογα τα προσωπικά της. Για παράδειγμα, το μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στον ξένο Τύπο δήλωσε για τη σχέση του:

«Δεν μιλάω για το φίλο μου, γιατί είναι βαρετό. Νομίζω πως ό,τι και να πω για εκείνον θα ακουστεί περίεργο. Και η αλήθεια είναι πως αν κάνω την αρχή και μιλήσω, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορώ να σταματήσω».

Διαβάστε ακόμη:

Crash Test: Οι υποψήφιες για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου

Marilyn Monroe: Η άγνωστη ερωτική σχέση που ήρθε στο φως

Η Victoria Beckham μιλάει για το fashion documentary που ετοιμάζει

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα