Τζόυς Ευείδη: Μας συστήνει την Τζίνα που την έβγαλε από την κατάθλιψη

Πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου και των media συστήνουν στο People τους τετράποδους φίλους τους και εξηγούν τους λόγους που αυτά τα ζωάκια άλλαξαν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Η Τζόυς έχει δύο κόρες: Η Τζίνα, 7 ετών, είναι ένα Segugio Italiano ενώ η 16χρονη Ζιζού, ένα ημίαιμο ήταν το σκυλάκι ενός φίλου της, το οποίο υιοθέτησε όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

«Βρήκα την Τζίνα μέσα από την Κιβωτό, ένα φιλοζωικό σωματείο της Μυτιλήνης, κακοποιημένη και τρομαγμένη. Εκείνη την περίοδο ήμουν πιεσμένη, γιατί έτρεχα με τους γονείς μου στα νοσοκομεία και είχα χάσει το σκύλο που είχα μέχρι τότε. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την Τζίνα, η οποία με έβγαλε από την κατάθλιψη. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, καθώς έχασα τους γονείς μου, είχα χωρίσει και η Τζίνα είχε τόση χαρά για τη ζωή που τράβηξε κι εμένα μαζί της. Την άλλη μου “κόρη”, τη Ζιζού, την κληρονόμησα όταν έχασα έναν αγαπημένο μου φίλο και τέθηκε το ερώτημα τι θα γίνει με το κατοικίδιό του, οπότε και αποφάσισα να την πάρω σπίτι μου. Τα κατοικίδια παίρνουν στοιχεία από το χαρακτήρα του αφεντικού τους. Θυμάμαι ότι ο προηγούμενος σκύλος μου είχε πάρει το χαρακτήρα του πρώην συντρόφου μου και ήταν νευρικός», λέει στο People η γλυκιά Τζόυς Ευείδη.

​ Mάλιστα, δεν έχει μόνο σκύλους, αλλά και τρεις γάτες. ​

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα